• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2021

15:24

Jokićev trener ljut na igrače! Nismo dobar tim, u Finiksu će biti tužno!

tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

NBA

Jokićev trener ljut na igrače! Nismo dobar tim, u Finiksu će biti tužno!

Podeli vest

Denver Nagetsi na početku novog NBA šampionata gostuju Finiks Sansima

Nije Denver briljirao tokom priprema, dobio je samo jedan od mečeva. Da ne funkcioniše sve sjajno potvrđuju i reči trenera Majka Melouna.

Bio je besan nakon što je druga petorka Denvera savladala prvu.

Foto: AP/Photo

 

- Sve nam fali. Trenutno nismo dobar tim. Bez organizacije smo, previše se ispucavamo, nemamo komunikaciju, previše izgubljenih lopti, traljavi smo... - počeo je Meloun, a onda kritikovao startere.

- Ako u Finiks budeo kao na trening meču, biće jako ružno - očajan je Meloun.

Zamerio je svojim bekovima na nedovoljnoj komunikaciji i pozvao ih da preuzmu odgovornost.

Foto: tanjug/AP Photo/Joe Mahoney

 

- Da li pobede u prethodne tri godine bilo šta garantuju? Rekao sam bekovima da moraju da budu glasniji i odlučniji. Imamo veoma, veoma, veoma tihu grupu. Imamo problem da se samoorganizujemo, ne možemo da nađemo sebe u ofanzivi - aludirao je Meloun da bi neko trebalo još da se pridruži Jokiću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija