• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2021

07:40

MEČ ZA SRČKU! Jokić umalo tragičar, a onda je u poslednjoj sekundi bacio navijače u trans! /VIDEO/FOTO/

Tanjug/AP

NBA

MEČ ZA SRČKU! Jokić umalo tragičar, a onda je u poslednjoj sekundi bacio navijače u trans! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Denver je stigao do četvrte pobede u sezoni, pala je posle drame i Minesota 93:91, a Nikola Jokić je opet bio u centru pažnje

Jokić je umalo stogao do tripl-dabla. Meč je završio sa 26 poena, 19 skokova i sedam asistencija. Ali, mogao je da bude i tragičar Nagetsa.

Srbin izgubio loptu u napadu Denvera devet sekundi pre kraja utakmice. Na sreću izjednačenje Minesote i odlazak u produžetke sprečile su vezane blokade Vila Bartona i Nikole Jokića, koji je ipak osigurao Denveru trijumf. 

Foto: Tanjug/AP

 

Imala je Minesota četiri poena viška na startu poslednje četvrtine. Usledila je klackalica, pa egal, a onda je u finišu Jokić je asistirao Morisu za 91:89.

Srpski centar je potom pogodio dva slobodna bacanja za "+4", ali je onda na 35 sekundi do kraja prodao loptu. Nisu prokockali poklon rivali, a onda je Jokić napravio još jednu grešku. 

Na sreću, Barton je blokadom ispravio kiks Srbina, a onda je Jokić blokadom na sekund do kraja uništio još jednu priliku Minesote da meč odvede u produžetak.

Foto: Tanjug/AP

 

Jokića su u ekipi Denvera pratili  Moris sa 16 poena, Gordon sa 12 i Barton sa 10. Najefikasniji u redovima Minesote bio Bizli sa 18 poena, po 14 su imali Rasel, Entoni-Tauns i i Edvards.

Bogdan Bogdanović u porazu svoje Atlante od Filandelfije (122:94) imao učinak od 13 poena i četiri skoka.

Nemanja Bjelica bio bolji od Alekseja Pokuševskog u direktnom duelu.  Golden Stejt je slavio sa 103:82, uz šeet poena Bjelice, dok je Pokuševski imao sedam u redovima Oklahome.

NBA LIGA, REZULTATI


Detroit - Orlando 110:103

Nju Orleans - Njujork 117:123

Indijana - Toronto 94:97

Filadelfija - Atlanta 122:94

Čikago - Juta 107:99

Memfis - Majami 103:129

Milvoki - San Antonio 93:102

Minesota - Denver 91:93

Golden Stejt - Oklahoma 103:82

Finiks - Klivlend 101:92

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija