• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2021

07:30

DEČKO, GDE SI POŠAO? JOKIĆ JE ZID! Srbin jednim potezom rešio dramu! /VIDEO/FOTO/

Tanjug/AP

NBA

DEČKO, GDE SI POŠAO? JOKIĆ JE ZID! Srbin jednim potezom rešio dramu! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Denver Nagetsi pobedili su Hjuston Rokitse rezultatom 95:94 , a opet je centralna figura bio Nikola Jokić

Doneo je pobedu Denveru u triler završnici utakmice sa Hjustonom (95:94). Srpski centar je u poslednjoj sekundi meča blokirao šut Tejta iz reketa, i tako prelomio meč u korist Nagetsa.

 

Nikola Jokić je utakmicu završio sa 28 poena, 14 skokova i 2 asistencije uz rampu nad Džejšonom Tejtom.

Barton je uz 15 poena imao sedam skokova i šest asistencija. Monte Moris je upisao devet, a Džamajhal Grin, Džef Grin i Fakundo Kampaco po osam poena. 

Foto: Tanjug/AP

 

Nije briljirao Denver, bila je to utakmica za zaborav, ali piše se pobeda. Mogli su nagetsi da dožove novi šokantan poraz, ali je Jokić sprečio novi kiks.

Vodio je Denver početkom poslednje četvrtine poveli i sa 81:76, ali je Hjustona serijom od 7:2 izborio egal - 83:83.  U nastavku je Eron Gordon ubacio dve trojke za 94:92 u korist Nagetsa.

Foto: Tanjug/AP

 

Hjuston je imao priliku da dođe do trijumfa, ali se pitao za sve srpski centra. U poslednjem napadu je Jokić izblokirao Džejšona Tejta i tako obezbedio pobede Nagetsima. 

Što se tiče Hjustona, 18 poena je imao Danijel Tajs, a Kris Vud 12 uz 17 skokova, Erik Gordon takođe 12 poena, Martin 11 i Tejt 10.

Hjuston tako ostaje na samo jednoj pobedi ove sezone iz devet utakmica, dok je ekipi Majka Melouna ovo bila peta pobeda.

 

 

 

NBA LIGA, REZULTATI

Denver – Hjuston 95:94

Majami – Juta 118:115

Čikago - Filadelfija 105:114

Dalas - Boston 107:104

Finiks - Atlanta 121:117

Portland - LA Lejkers 105:90

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija