• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2021

08:15

BATLER URLAO NA JOKIĆA! Pretio Nikoli i tražio da se nađu posle meča!  /VIDEO/FOTO/

Tanjug/AP

NBA

BATLER URLAO NA JOKIĆA! Pretio Nikoli i tražio da se nađu posle meča! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Nikola Jokić je patosirao Markifa Morisa na utakmici Denvera i Majamija, a umalo je došlo do skandala i posle utakmice

Lider Majamija Džimi Batler želeo je da se obračuna sa Nikolom Jokićem, koji je sa leđa laktom udario košarkaša Majamija.

Srbin je bio besan jer se Moris namerno zaleteo ui njega, jer nije bilo drugog načina da ga zaustavi.

I dok je trajao haos na parketu, besni Batler je urlao na Jokića da se nađu iza da se obračunaju. Govorio je Jokiću da ga čeka posle utakmice,  i da dovuče zadnjicu kada se sve završi.

 

 

 

 

 


Jokić je udario Morisa dva i po minuta pre kraja meča u kojem je imao tripl-dabl sa 23 poena, 15 skokova i 10 asistencija, a Denver vodio protiv Majamija 111:94.

- Bio je to glup potez. Osećam se loše.. Bio je to prljav potez i želeo sam da se zaštitim, ali nije trebalo da reagujem na ovaj način… Dešava se. Nije trebalo da reagujem zaista na taj način, ali moram da se štitim i bio je to samo trenutak reakcije i adrenalina - objasnio je Jokić posle incidenta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija