• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2021

07:33

JOKIĆ NAJGORE PROŠAO! Srbin kažnjen zbog tuče, Amerikanci se izvukli!

USA Today

NBA

JOKIĆ NAJGORE PROŠAO! Srbin kažnjen zbog tuče, Amerikanci se izvukli!

Podeli vest

Poznat je epilog sukoba koji je prodrmao NBA ligu! Nikola Jokić, košarkaš Denvera, suspendovan je posle tuče na utakmici protiv Majamija

Nikola Jokić, centar Denvera, propustiće samo jednu utakmicu zbog patosiranja Markifa Morisa u meču sa Majamijem.

Srpski centar udario je Markifa Morisa. Košarkaš Majamija ga je ispovocirao, bezobrazno se zaleteo u njega, a Jokić je impulsivno reagovao. Jokić će propustiti samo utakmicu protiv Indijane, dok će Markif Moris i Džimi Batler morati da zavuku ruku u džep.

Foto: USA Today

 

Moris će platiti 50.000 dolara jer je pokrenuo sukob provokatorskim i nesportskim faulom, a Džimi Batler će se odreći 30.000 dolara jer je pozivao na tuču i inicirao dalji sukob.

- Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić suspendovan je na jedan meč zbog namernog guranja sa leđa krila Majami Hita Markifa Morisa, koji je potom pao na pod - navodi se u saopštenju NBA lige. 

Foto: Tanjug/AP

 

- Moris je kažnjen sa 50.000 dolara zbog nesportske lične na Jokiću koja je izazvala incident. Situacija u kojoj je Jokićč isključen desila se na 2:39 do kraja meča u kome je Denver sa 113:96 pobedio Majami na domaćem terenu. Uz to Džimi Batler je kažnjen sa 30.000 dolara jer je pokušao da se umeša u incident i jer nije pratio pravila NBA vezana za bezbednost -  navodi se u saopštenju. 

Jokić osim guranja Morisa nije ništa uradio, nije želeo dalje da pokreće sukob, odmah se vratio na klupu i sve je protumačeno kao reakcija na riskantan faul koji je mogao čak i da ga povredi.

Doduše, Jokić se suočio sa pretnjama Markifovog brata, na šta su odgovorila i njegova braća.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija