• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2021

14:26

JOKIĆ IM SMETA KAO NOVAK! Dolazi iz male zemlje, maltretira ih... Ne daj Bože da ih Strahinja i Nemanja dohvate!

NBA

JOKIĆ IM SMETA KAO NOVAK! Dolazi iz male zemlje, maltretira ih... Ne daj Bože da ih Strahinja i Nemanja dohvate!

Podeli vest

Nikola Jokić, centar Denvera, zakačio se sa Markifom Morisom tokom meča sa Majmijem, što je prokomentarisao i Darko Miličić

Nikola Jokić se u finišu meča sa Majamijem potukao sa Markifom Morisom, koji je podlo i opasno faulirao centra Denvera.

Nije očekivao Amerikanac reakciju Srbina, koji je u afektu udario s leđa igrača Majamija, pa je nastao haos na parketu. Uleteli su igrači Majima na parket, čak i pretili Srbinu. 

Nakon meča su košarkaši Majamija pretili Srbinu, umali se sukob nastavio ispred svlačionice, ali od toga nije bilo ništa. NBA liga je kaznila Srbina jednom utakmicom suspenzije, dok je Moris prošao samo sa novčanom sankcijom.

Posle tuče brat Markifa Morisa pretio je Nikoli Jokiću. Dobio je brutalan odgovor. Braća našeg košarkaša Strahinja i Nemanja javno su se oglasili preko Tvitera i poslali poruku bratu Markifa Morisa Markusu.

Foto: Tanjug/AP

 

Darko Miličić je u  intervjuu za "Mocartsport" rekao kako je u NBA sve šou i kako ne treba nasedati na priče da su NBA igrači nekakvi opasni momci.

Kaže da Jokić može da očekuje ovakve provokacije i česte kritike medija. Uporedio je njegovu situaciju sa Novakom Đokovićem i onime što najbolji teniser na svetu doživljava.

- Šta je Nikola drugo mogao da očekuje kada iz male zemlje koja nema ni 6.000.000 ljudi dolazi u Ameriku koja ih ima stotine miliona? Dolazi, dominira i košarkaški ih maltretira, postaje najbolji na svetu? Slično poput Novaka u tenisu... Naravno da ćeš nekim ljudima da smetaš i da ćeš im biti meta - zaključio je Miličić.

 

Foto: Tanjug/AP

 

Pomenuo je da su braća Moris samo izgradila takvu reputaciju da bi bili u centru pažnje.

- NBA je šou. Možemo mi da pričamo šta god hoćemo, odakle dolazimo... Priča koja pokušava se servira kako su svi gangsteri, ne može da prođe ni kod male dece - rekao je Miličić, koji dobro poznaje porodicu Jokić, a pogotovo njegovu braću Strahinju i Nemanju. Kaže da njih dvojica uvek misle ono što kažu.

- Ne daj Bože da ih Strahinja i Nemanja dohvate. Oni što kažu, tako i misle. Nema kalkulacija kod njih. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija