• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2021

09:23

SKANADAL! PRETE BRAĆI NIKOLE JOKIĆA! Bolje bi im bilo... Panika u Majamiju zbog Srba!

Starsportphoto

NBA

SKANADAL! PRETE BRAĆI NIKOLE JOKIĆA! Bolje bi im bilo... Panika u Majamiju zbog Srba!

Podeli vest

Denver i Majami igraju meč u noći između ponedeljka i utorka, a na Floridi se pribojavaju dolaska braće Nikole Jokića

Pre nekoliko nedelja došlo je do obračuna na parketu između Nikole Jokića i košarkaša Majamija Markifa Morisa.

Moris je bezobrazno udario Srbina, koji mu je žestoko vratio i jednim udarcem ga patosirao. Nakon toga su usledile pretnje na društvenim mrežama, a Nemanja i Strahinja,  srpskog centra uzvratili su istom merom. 

Biće to prvi duel ovih timova od sukoba, a jedino je pitanje da li će na terenu biti Markif i Nikola. Košarkaš Majamija nije igrao od tada jer je imao probleme sa vratom, dok se Jokić ubrzo posle toga povredio i već neko vreme ne može da pomogne saigračima. 

Foto: starsport

 

Ono što je zanimljivo jeste da su Jokićeva braća, Nemanja i Strahinja, najavila da će kupiti ulaznice za meč i da će biti tamo da brane brata ako je to potrebno. Prvo su "prozivali" putem Tvitera, a da misle za ozbiljno žele da pokažu i na utakmici.

- Nemam ništa sa tim... Mi idemo da igramo košarkašku utakmicu. To je završeno. Stalno slušam o tome da će Jokićeva braća da kupe kartu za utakmicu i da dođu na utakmicu. Bolje bi im bilo da ostanu na tribinama i ne silaze dole da prave probleme - zapretio je iskusni Judonis Haslem pred meč na Floridi.

- Majami je moj grad! - naglasio je kapiten Hita.

Foto: Tanjug/AP

 

Majami je dobio šest od osam poslednjih utakmica, dok je Denver izgubio šest uzastopnih.

- Zašto pobogu kupujete ulaznice? Da biste uradili šta? To je moj grad, ne počinjite ništa, neće se ništa desiti. Dođite, uživajte u utakmici i bežite kući. Niko ne dolazi da dira vašeg brata, mi dolazimo da igramo košarku.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija