• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2021

07:23

JA SAM IZ SRBIJE, BRATE! Ceo Majami ZVIŽDAO Jokiću, a onda je usledio MUK! Maestralni Nikola servirao osvetu! /VIDEO/FOTO

Tanjug/AP

NBA

JA SAM IZ SRBIJE, BRATE! Ceo Majami ZVIŽDAO Jokiću, a onda je usledio MUK! Maestralni Nikola servirao osvetu! /VIDEO/FOTO

Podeli vest

Majami je Nikolu Jokića dočekao zvižducima, a on je uzvratio sjajnom partijom, vodio je Denver do pobede protiv Hita 120:111

Nikola Jokić se u noći između ponedeljka i utorka vratio na teren posle povrede zgloba i vodio Nagetse do trijumfa posle šest vezanih poraza (120:11).

Navijači Majamija su ga dočekali zvižducima i uvredama nakon sukoba koji je pre nekoliko nedelja imao sa igračem Hita Markifom Morisom. 

Upitan kako je mogao da igra pored upornog zviždanja sa tribina u Majamiju, rekao je:

- Ja sam igrao u Srbiji, brate. Voleo bih da možete da osetite tu atmosferu tamo - rekao je Nikola.

Nikola je opet pokazao zašto je MVP,  predvodio je Denver sa 24 poena, 15 skokova i 7 asistencija. Eron Gordon je završio meč sa 20 poena, a odličan je bio i Bons Hajlend sa 19.

Foto: Tanjug/AP

 

​U timu Majamija Bam Adebajo je nanizao 24 poena, uz 13 skokova. Maks Strus je ubacio 19 poena, Kejleb Martin 18, a Kajl Lauri je imao 17 poena i 14 asistencija.

Bio je ovo prvi susret Majamija i Denvera od onog iz 8. novembra kada je došlo do sukoba Jokića i Markifa Morisa. Tada je Amerikanac napravio prljavi faul, a Jokić ga je odgurnuo zbog čega je bio suspendovan na jednom susretu.

Foto: Tanjug/AP

 

Zbog toga su Jokića zvižducima dočekali na Floridi i samo ga dodatno motivisali. Nagetsi su vodili tokom čitavog susreta, a od poluvremena je bilo jasno da Majami ne može do preokreta.  Denver je na pauzu otišao sa prednošću 63:43, a u nastavku rutinski držao prednost i bez problema trijumfovao.

 

 

NBA LIGA, REZULTATI

 

Utorak 

Filadelfija - Orlando 101:96

Majami - Denver 111:120

Čikago - Šarlot 133:119

Hjuston - Oklahoma 102:89

Minesota - Indijana 100:98

Dalas - Klivlend 96:114

San Antonio - Vašington 116:99

Juta - Portland 129:107

LA Klipers - Nju Orleans 104:123

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17