• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2021

07:45

AU ŠTA MU SE DESILO? Kari zabagovao, Bjelica skroman, Netsi tukli Nikse! /VIDEO/

Tanjug/AP

NBA

AU ŠTA MU SE DESILO? Kari zabagovao, Bjelica skroman, Netsi tukli Nikse! /VIDEO/

Podeli vest

Nemanja Bjelica odigrao je skromnu partiju u porazu svog Golden Stejta od Finiksa 104:96

Srpski krilni centar je za 12 minuta na terenu upisao četiri poena, šest skokova i dve asistencije. 

Džordan Pul je opet imao sjajno šutersko veče sa 28 poena, ali je Stef Kari ubacio samo 12.  Sansi su slavili na krilima Deandre Ejtona koji je ubacio 24 poena i imao 11 skokova, dok je Kris Pol uz 15 poena dodao 11 asistecija.

 

U derbiju večeri su Bruklin Netsi savladali Njujork Nikse 112:110. Džejms Harden i Kevin Durent su dominirali.

"Brada" je meč završio sa 34 poena, a imao je i 10 skokova, dok je Durent imao 27 poena i devet dodavanja.  Kod Niksa je najbolji bio Alek Burks sa 25, dok je Džulijus Rendl imao 24. 

 

Memfis je na gostovanju savladao Toronto 98:91 uz 28 poena Džereta Džeksona i 23 poena Dezmonda Bejna. Portland je savladao Detroit 110:92, a Si Džej Mekolum je imao 28 poena, dok je sa druge strane najefikasniji bio Kejd Kaningem sa 26. 

Los Anđeles Lejkersi su uspeli da savladaju Sakramento bez Lebrona Džejmsa u ekipi, a na kraju je bilo 117:92.  Lebron Džejms je zbog virusa korona van stroja.

Dejvis je na kraju bio najefikasniji u 12. trijumfu Jezeraša ove sezone, meč je okončao sa 25 poena, dok je Vestbruk ubacio dva manje. Malik Monk je postigao 22 poena, dok je Karmelo Entoni dodao 14, a dabl-dabl je upisao Dvajt Hauard - 12 poena i 13 skokova.

 

NBA LIGA, REZULTATI

 

Bruklin - Njujork 112:110

Toronto - Memfis 91:98

Finiks - Golden Stejt 104:96

Portland - Detroit 110:92

Sakramento - LA Lejkers 92:117

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

"Moj sin je više od 200 dana u paklu": Majka mladića poreklom iz Srbije koga je oteo Hamas se nada čudu
Društvo

"Moj sin je više od 200 dana u paklu": Majka mladića poreklom iz Srbije koga je oteo Hamas se nada čudu

Moj sin je više od 200 dana u paklu. Više od pola godine moj sin je van kuće, nije sa porodicom, ne donosi odluke, ne upravlja svojim životom, ne može da bude ono što jeste. Nijedna reč ne može objasniti osećanje koje praznik bez Alona nosi sa sobom. Naša srca su slomljena. Ovo je tako dug put. Mi smo tu da govorimo za sve otete, da zahtevamo njihov povratak. Nećemo stati dok se ne vrate. Niko od nas kojima je Hamas oteo nekog bliskog ne sme prestati da priča o njima, kaže Idit Ohel, majka Alona Ohela (22) koga su 7. oktobra prošle godine oteli pripadnici Hamasa kada su upali na jug Izraela.

30.04.2024

12:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija