• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2021

17:48

LEBRON ZBOG KORONE IDE NA PAUZU! Neke stvari su bitnije od košarke, a on ima porodicu!

Tanjug/AP

NBA

LEBRON ZBOG KORONE IDE NA PAUZU! Neke stvari su bitnije od košarke, a on ima porodicu!

Podeli vest

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms ušao je u zdravstveno-bezbedonosni kovid protokol koji je propisala NBA liga

Iz tog razloga, on nije igrao na gostovanju Lejkersa protiv Sakramento Kingsa (117:92).

U saopštenju kluba nije navedeno da li je Džejms bio pozitivan na testiranju ili je bio u bliskom kontaktu sa zaraženom osobom.

Foto: USA Today

Lebron Džejms



Ovo je bila 12 ovosezonska utakmica koju je "Kralj" propustio, a većinu inije igrao zbog problema sa povredama, a jednu je utakmicu bio kažnjen zbog incidenta u duelu sa Detroit Pistonsima, kad je bio isključen.

O njegovom odsustvu su posle meča sa Sakramentom govorili su saigrač Entoni Dejvis i trener Frenk Vogel.

- Lebronovo odsustvo ogroman je gubitak za nas. Veoma smo razočarani. Trenutno samo razmišljamo o tome da on bude dobro. Što se ekipe tiče, mora da uskoči onaj koji je sledeći ‘na redu’. Nadamo se da neće dugo biti van tima, ali videćemo - izjavio je trener Lejkersa Frenk Vogel.

Foto: Tanjug

 

- Čuo sam se sa Lebronom. Dobro je i nema simptome. To je dobar znak, ali ne treba žuriti sa njegovim povratkom. Zdravlje je najbitnije. Neke stvari su bitnije od košarke, a on ima porodicu -  rekao je Entoni Dejvis.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija