• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2021

19:33

JOKIĆ PONOVO ODUŠEVIO AMERE! Neko u BRZA KOLA, a neko na HIPODROM! /FOTO/

USA Today

NBA

JOKIĆ PONOVO ODUŠEVIO AMERE! Neko u BRZA KOLA, a neko na HIPODROM! /FOTO/

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić na hipodromu je proveo slobodan dan u Njujorku

Ne cvetaju ruže Denver Nagetsima od starta sezona, a uprava kluba iz Kolorada napokon je shvatila da Nikola Jokić neće i ne može sam da vodi franšizu ka plej-of ili tituli!  Nagetsi su u lošoj formi, imaju sedam poraza od poslednjih osam mečeva i po svemu sudeći ih čeka težak zadatak u borbi za mesto koje vodi u plej-of. 

 

 

Ogroman pritisak na svojim leđima ima Nikola Jokić koji je posle Džamala Marija ostao i bez Majkla Portera Džuniora, a jedini "izduvni ventil" tokom naporne sezone mu je hipodrom. 

Jokić je današnji dan iskoristio da poseti hipodrom "Medoulends" i provede vreme sa konjima, a jedan od sportista konjičkog kluba zahvalio je MVP-u na poseti. 

- Bilo je sjajno videti Jokića na stazi. Bilo je zabavno videti ga kako se druži sa našim džokejima, on je veliki ambasador našeg sporta - rekao je menadžer hipodroma Džejson Setlmor.

 

 

Potom se novinarima obratio i Nikola Jokić te objasnio zašto je odlučio da poseti hipodrom. 

- Hteo sam da upoznam kakvo je stanje u ovom sportu ovde u SAD. Poslao sam poruku prijatelju Timu pre dva meseca. Ovo je bilo sjajno iskustvo. Imati tako mnogo ljudi koji vole i poznaju ovaj sport i imaju 30 do 40 konja, to je sjajno - rekao je Jokić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija