• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2021

08:02

POČINJE GLASANJE ZA Ol STAR! Spremite se, glasajte za srpske košarkaše!

Tanjug/AP

NBA

POČINJE GLASANJE ZA Ol STAR! Spremite se, glasajte za srpske košarkaše!

Podeli vest

U subotu 25. decembra od 11h, pa sve do subote 22. januara do ponoći navijači će imati priliku da glasaju za startere na NBA Ol-star utakmici

Naši navijači će tako moći da glasaju za Nikolu Jokića (Denver), Bogdana Bogdanovića (Atlanta), Nemanju Bjelicu (Golden Stejt), Bobana Marjanovića (Dalas) i Alekseja Pokuševskog (Oklahoma).

Novi, 71. po redu duel najvećih zvezda igra se u nedelju 20 februara, a domaćin je Klivlend. 

Tokom glasanja, navijači mogu da podnesu jedan popunjen glasački listić svakog dana putem NBA aplikacije i NBA.com, kao i da glasaju za do 10 pojedinačnih igrača dnevno na Twitteru. Svi aktuelni NBA igrači biće dostupni za izbor. Pet "2-za-1 dana" omogućiće fanovima da se njihovi glasovi računaju dva puta 25. decembra, 7, 13, 17. i 20. januara preko NBA App, NBA.com i Twitter platformi za glasanje. Prvi "2 za 1" dan biće 25. decembar.

Foto: Tanjug/AP

Glasajte i za Nemanju Bjelicu

Navijači će dati 50 odsto glasova, dok će svi trenutni igrači i medijski panel imati po 25 odsto. Igrači i mediji će moći da popune jedan glasački listić, na kome su centar, dva krilna igrača i dva beka iz Istočne i Zapadne konferencije. Pregled glasanja fanova biće obljavljen u četvrtak, 6. januara, četvrtak, 13. januara i četvrtak, 20.januara.

TNT će otkriti startere ovosezonske NBA All-Star utakmice, uključujući kapitene dva tima, u četvrtak, 27. januara. TNT će takođe objaviti rezerve, koje su odabrali glavni NBA treneri, u četvrtak, 3. februara.

Foto: Tanjug/AP

Boban Marjanović je u konkurenciji

Kada se saberu svi glasovi, igrači će biti rangirani na svakoj konferenciji prema poziciji (bek i unutrašnje pozicije) unutar svake od tri grupe za glasanje – glasovi navijača, glasovi igrača i glasovi medija. Rezultat svakog igrača će se izračunati prosekom dobijenim iz glasova navijača, glasova igrača i glasova medija. Dva beka i tri igrača u prednjem polju sa najboljim rezultatom u svakoj konferenciji biće imenovani za startere NBA Al-Star. Glasanje navijača će poslužiti kao taj-brejk za igrače sa istim rezultatom.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

Dvojica kapitena sastaviće spisak igrača za NBA All-star utakmicu. Oni će birati iz grupe igrača koji su izglasani kao starteri i rezerve u svakoj konferenciji, i praviće svoj izbor bez obzira na pripadnost konferenciji. Kapiteni će biti All-Star starteri iz obe konferencije koji dobiju najviše glasova navijača u svojoj konferenciji. Detalji o NBA All-Star draftu biće objavljeni kasnije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija