• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2021

07:37

BUM, BUM, BUM! Jokić gazi, razbija... Oduvao je Sparse i srušio rekord! /VIDEO/FOTO/

Tanjug/AP

NBA

BUM, BUM, BUM! Jokić gazi, razbija... Oduvao je Sparse i srušio rekord! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Nova monstruozna partija Nikole Jokića! Srbin je predvodio Denver do pobede protiv San Antonio Sparsa sa 127:112

Opet je Nikola Jokić održa čas košarke. Meč je završio sa 35 poena, 17 skokova i osam asistencija, dodao je učinku dve blokade i ukradenu loptu, pet izgubljenih nije pokvarilo utisak. Sve to za 35 minuta u igri.

Foto: Tanjug/AP

 

Samo Leri Bird 1988. godine uspeo da upiše ovakve brojke kao gost San Antoniju.

 

 

 Srpski košarkaš je  odigrao 474. meč za Denver u karijeri i pretekao Feta Levera na 12. mestu u istoriji Nagetsa.

Srpskom centru su protiv Sparsa pomogli Markus Hauard sa 21 poenom, Monte Moris sa 19 , a Hiland i Gordon su dodali po 16. Kod San Antonija je Loni Voker ubacio 16.

 

Foto: Tanjug/AP

 

Takođe, Srbin je postao prvi igrač koji je došao do bar 35 poena, 15 skokova i pet asistencija protiv Sparsa još od Šekila, koji se na sličan način poigrao protiv San Antonija u novembru 2003. godine.

 

Od srpskih košarkaša  Nemanja Bjelica i Golden Stejt poraženi su od Filadelfije 93:102. Pul je za Voriorse ubacio 23 poena, Kari je imao 18 poena uz 3-14 u šutu za tri.

Naš Nemanja Bjelica je odigrao 13 minuta i ubacio tri poena uz tri skoka i asistenciju, šutirajući 1-4 iz igre. Najbolji pojedinac utakmice bio je Džoel Embid sa 26 poena, devet skokova i četiri asistencije.

 

NBA LIGA, REZULTATI

Los Anđeles Klipersi - Orlando 106:104

Vašington - Juta 98:123

Klivlend - Sakramento 117:103

Memfis - Hjuston 113:106

Majami - Čikago 118:92

Filadelfija - Golden Stejt 102:93

San Antonio - Denver 112:127

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 2 godine

A hoce li nekad da igra za Srbiju? Za reprezentaciju?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija