• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2021

07:28

JOKIĆ OPET U CENTRU SKANDALA! Srbin urlao na sudiju! Uništavao je Vašington, pa isključen! /VIDEO/FOTO/

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆ OPET U CENTRU SKANDALA! Srbin urlao na sudiju! Uništavao je Vašington, pa isključen! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Nikola Jokić našao se opet u centru skandala posle jednog incidenta, ali je ipak doneo pobedu Denveru protiv Vašingtona 113:117

Srpski centar isključen je zbog dve uzastopne tehničke greške šest minuta pre kraja utakmice, kada su Nagetsi vodili 18 razlike (103:85), a imali su i 33 poena viška tokom meča.

Foto: Tanjug/AP

 

Gosti su to iskoristili, uspeli da priđu na jednocifren zaostatak, ali nije Denver dozvolio izneneđenje pa je trijumfovao 113:107.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Jokić je do isključenja stigao da ubaci 28 poena, uz 19 skokova i devet asistencija. Išao je naš centar ka 63. tripl-dablu u NBA karijeri, a se umešao sudija Toni Bradrs. 

Brads je tri puta do sada isključivao Jokića. Ovog puta jer se Jokiž žalio da je dobio lakat u lice od protivničkog igrača. Ali, sudija nije mislio tako, pa je Jokić izvukao deblji kraj.

Foto: Tanjug/AP

 

Jokić je zbog ove odluke pobesneo, krenuo je da se obračuna sa sudijom, urlao je na arbitra, ali su ga saigrači na vreme zaustavili.

Posle Jokićevog isklučenja Nagetsi su se "raspali", i zamalo je Vašington preokrenuo. Na svu sreću, Fakundo Kampaco i Bons Hajlend su ubacili po nekoliko slobodnih bacanja u poslednjem minutu i "iščupali" pobedu.

Nikola Jokić je stigao do 19. dabl-dabl učinak ove sezone, 13. put je postigao 25 ili više poena, šesti put je imao 25+ poena i 15+ skokova.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Pored Srbina,  Monte Moris je bio raspoložen i meč završio sa 22 poena, šest skokova i pet asistencija. Aron Gordon je dodao 16 poena, Džef Grin 13.

Vizardse je predvodio Davis Bertans sa 21 poenom i pet skokova, Bredli Bil je ubacio 19 i imao 10 asistencija, Aron Holidej 18 i šest skokova...

 

 

NBA LIGA, REZULTATI

Utorak

Indijana - Golden Stejt 100:102

Klivlend - Majami 105:94

Toronto - Sakramento 124:101

Atlanta - Hjuston 126:132

Boston - Milvoki 117:103

Memfis - Filadelfija 126:91

Dalas - Šarlot 120:96

Denver - Vašington 113:107

Los Anđeles Klipers - Finiks 111:95

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija