• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2021

08:12

SVAĐA U AMERICI ZBOG JOKIĆA! Ludnica u studiju, hvatali su se za glavu dok je VIKAO! Stanite, a Nikola? /VIDEO/

Tanjug/AP

NBA

SVAĐA U AMERICI ZBOG JOKIĆA! Ludnica u studiju, hvatali su se za glavu dok je VIKAO! Stanite, a Nikola? /VIDEO/

Podeli vest

Pokušava Nikola Jokić da "nosi" Denver, ali ne može uvek sam. Tako je bilo protiv MInesote koja je slavila 124:107 uprkos briljantnom izdanju Srbina

Nikola Jokić je upisao 63. trip-dabl, pa je došao na sedmo mesto večne liste prestizanjem Džejmsa Hardena.

Jokić je za 34 i po minuta ubacio 27 poena uz 10 skokova i 11 asistencija, šutirao je  11/16 iz igre. Međutim, njegovo sjajno veče nije bilo dovoljno da zaustavi Minesotu.

Srbin briljira iz meča u meč, ali ga nema nigde u razgovorima o najboljim košarkašima u ligi. To je itekako zasmetalo Zeku Lavu, jednom od najčuvenijih NBA novinara. On se u studiju  posvađao sa dva bivša NBA šampiona Kendrikom Perkinsom i Ričardom Džefersonom. 

Oni su tvrdili da su jedina dva kandidata za MVP titulu Stef Kari i Kevin Durent, a Lav se sa tim nije složio. 

Foto: Tanjug/AP

 

- Stvarno je teško izabrati između njih pa bih pogledao gde stoje njihovi timovi i glasao bih trenutno za Stefa. Ali moram da kažem da je i više nego glupo što pričamo o ovome kao trci udvoje -  rekao je Lav, koji je nahvalio Jokića!

- Stanite! Nikola Jokić ima 26,5 poena po meču, 14 skokova i 7 asistencija. On šutira 58 odsto, a 66 odsto za dva! Izaberite bilo koju naprednu statistiku, on je po svakoj najbolji u NBA.

Kendrik Perkins je bio protiv toga da Jokić bude MVP lige, pa mu ovi komplimenti na račun Srbina nisu prijali.

Foto: Tanjug/AP

 

- Nagetsi su sa Nikolom Jokićem na terenu na "+14" poena na 100 poseda lopte, a sa njim na klupi su na "-16". Sa Nikolom na terenu Nagetsi su praktično najbojji tim ikada, a kada je van terena najgori su. Jedini razlog zašto nije u razgovoru oko MVP nagrade je jer su desetkovani Nagetsi loši - dodao je Lav. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija