• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2021

07:42

BRUTALNI DURANT IGRAČ ODLUKE! Trojkama rešio dramu! /VIDEO/

Tanjug

NBA

BRUTALNI DURANT IGRAČ ODLUKE! Trojkama rešio dramu! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Bruklina savladali su Filadelfiju sa 114:105 u uzbudljivoj završnici koju je sjajni Kevin Durant začinio trojkama u samom finišu

Domaćini su u većem delu meča vodili, čak i sa 20 poena prednosti, ali su u drugom poluvremenu dozvolili Filadelfiji da u završnicu meča uđe sa samo poenom manje!

Dala je gas zvezda Bruklina Kevin Durant, preuzeo odgovornost i sa dve trojke obezbedio pobedu svom timu! 

Foto: Tanjug

 

On je meč završio kao najefikasniji igrač sa dabl dabl učinkom. Malo mu je falilo i za trostruki dvocifren učinak. Ubacio je 34 poena uz 11 skokova i osam asistencija.

Još petorica igrača imala dvocifren šuterski učinak, pre svih Grifin i Klekston sa po 17 poena. 

Foto: Tanjug

 

Najefikasniji jeu na drugoj strani bio Džoel Embid sa 32 postignuta poena uz devet skokova i šest asistencija.

Pobede su slavili Indijana protiv Detroita sa 122:13 i Finiks koji je ubedljivo savladao Vašington sa 118:98.

Jedino je u gostima slavio Njujork nadigravši Hjuston sa 116:103 predvođen Imanuelom Kviklijem koji je ubacio 24 poena.

REZULTATI:

Indijana - Detroit 122:113
Bruklin - Filadelfija 114:105
Hjuston - Njujork 103:116
Finiks - Vašington 118:98
Toronto - Čikago odloženo


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija