• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2021

08:01

MVP DOMINIRAO! Novi dabl-dabl Jokića, Atlanta ne može bez Bogdana /VIDEO/

USA Today

NBA

MVP DOMINIRAO! Novi dabl-dabl Jokića, Atlanta ne može bez Bogdana /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Atlanta Hokse prethodne noći u gostima

Tim iz Kolorada je slavio sa ubedljivih 133:115 (29:26, 43:28, 34:33, 27:28).

Kao i obično, najzaslužniji za trijumf Nagetsa bio je aktuelni MVP lige Nikola Jokić. Srbin je upisao novi dabl-dabl, pošto je imao 20 poena i deset skokova.

Tome je pridodao još sedam asistencija i tri ukradene lopte, a sve to za samo 26 minuta na parketu, pošto nije bilo potrebe da se umara više od toga.

Osim "Džokera", raspoložen je bio i Džef Grin koji je takođe ubacio 20 poena, a najprijatnije iznenađenje bio je Bons Hajland koji je sa 24 poena izrešetao "sokolove".

Na drugoj strani je sjajan bio Tre Jang sa 34 poena i deset asistencija, ali se i te kako primećuje da mu fali pomoć Bogdana Bogdanovića koji se i dalje oporavlja od povrede zgloba.

NBA rezultati

Orlando - Majami 105:115

Atlanta - Denver 115:133

Boston - Golden Stejt 107:111

Nju Orleans - Milvoki 116:112

Juta - San Antonio 126:128

Minesota - LA Lejkers 110:92

Portland - Šarlot 125:116

Sakramento - Memfis 105:124


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija