• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2021

07:57

NBA LIGA! Kari slomio Finiks, 10 poena Bjelice! Agonija Lejkersa (VIDEO, FOTO)

Tanjug/AP

NBA

NBA LIGA! Kari slomio Finiks, 10 poena Bjelice! Agonija Lejkersa (VIDEO, FOTO)

Podeli vest

Stef Kari predvodio je Golden Stejt Voriorse u pobedi protiv Finiksa 116:107

Stef Kari sa 33 poena bio najefikasniji igrač utakmice, ali uz vrlo loš šut (10/27), imao je još četiri skoka i šest asistencija.

Foto: Tanjug/AP

 

Naš Nemanja Bjelica na terenu je proveo oko 20 minuta, a za to vreme je postigao deset poena (3/8 iz igre) i uhvatio je dva skoka uz dve asistencije.

Na drugoj strani raspoložen je bio Kris Pol koji je dodao 21 poen, a uz to je upisao šest uhvaćenih i osam podeljenih lopti saigračima.

Los Anđeles Lejkersi su upisali peti poraz u nizu. Izgubili od Bruklin Netsa 115:122. Lebron Džejms je blistao, ubacio je čak 39 poena uz devet skokova i sedam asistencija, dok je Džejms Harden meč završio tripl-dablom od 36 poena, 10 uhvaćenih i 10 podeljenih lopti, a Peti Mils je dodao čak 34 poena.

Foto: Tanjug/AP

 

Lejkersi su na početku poslednje deonice kada su gubili sa 23 razlike (84:107), ali su serijom od 31:8 uspeli da se vrate, međutim ne i da slome Netse i pobede.

Ekipa Juta Džeza rutinski je rešila Dalas Maverikse - 120:116. Donovan Mičel meč je završio sa 33 poena, a na drugoj strani nije bilo Luke Dončića, pa se istakao Džejlen Branson sa 27 poena, koliko je imao i Kristaps Porzingis. 


NBA LIGA, REZULTATI

Njujork - Atlanta 101:87

Milvoki - Boston 117:113

Finiks - Golden Stejt 107:116

Los Anđeles Lejkers - Bruklin 115:122

Juta - Dalas 120:116

Majami - Orlando 21.30

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija