• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2022

06:47

BRUTALNI JOKIĆ BRILJIRAO I ISPISAO ISTORIJU! Ni tripl-dabl MVP-a nije pomogao...

Tanjug

NBA

BRUTALNI JOKIĆ BRILJIRAO I ISPISAO ISTORIJU! Ni tripl-dabl MVP-a nije pomogao...

Podeli vest

Košarkaši Denvera poraženi su od Memfisa rezultatom 122:118, iako je viđena sjajnaj partija Nikole Jokića

Srpski as je nastavio sjajnu seriju i ostvario 11. ovosezonski tripl-dabl učinak, a čak četvrti uzastopni.  Tako je postao prvi košarkaš u istoriji Denvera kojem je to pošlo za rukom, pa sada ima ukupno 68. u karijeri.

Foto: Tanjug

 

Upisao je Jokić 26 poena, 11 skokova i 12 asistencija, kao i dve ukradene lopte i jednu blokadu. Na terenu je proveo 40 minuta, uz 11/16 iz igre, 2/4 tri, 2/3 slobodna bacanja.

Imao je Denver sredinom treće četvrtine vođstvo, ali nije dugo trajalo. Memfis je do kraja te deonice vratio prednost, a u poslednjoj četvrtini imao je i dvocifrenu razliku...

 

 

Najbolji u pobedničkom timu bio je Dža Morent sa 38 poena, šest skokova i isto toliko asistencija. Džekson je dodao 20, a Melton 21, uz devet skokova.

Foto: Tanjug

 

U Dnveru Barton je postigao 27 poena, osam asistencija i pet skokova, dok je Moris imao 17, Gordon 16, a Grin 15 poena na svom kontu.

Nakon ovog meča Denver je šesti na Zapadu sa skorom 23-21, dok je Memfis trećeplasiran sa učinkom od 32-16.

Rezultati:
Hornets – Tander 121:98
Medžik – Lejkers 105:116
76ers – Klipers 101:102
Hoks – Hit 110:108
Seltiks – Trejlblejzers 105:109
Baks – Buls 94:90
Vizards – Reptors 105:109
Spars – Nets 102:117
Nagets – Grizlis 118:122
Džez – Pistons 111:101
Voriors – Rokits

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija