• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2022

06:10

JOKIĆU, MAJSTORE! NOVI ŠOU SRBINA! Nezaustavljiv je, za ovog čoveka niko nema rešenje! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆU, MAJSTORE! NOVI ŠOU SRBINA! Nezaustavljiv je, za ovog čoveka niko nema rešenje! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Nikola Jokić je nastavio dominaciju, ovog puta za njega rešenje nisu imali igrači Bruklina

Blistao je centar Denevera i predvodio svoj tim do trijumfa nad Bruklin Netsima sa 124:118.

Jokić je upisao 26 poena (8-13 iz igre, 8-8 penali), 10 skokova i 8 asistencija. a Nagetsi su nadoknadili 11 poena razlike iz druge četvrtine.

Foto: Tanjug/AP

 

Izmakao mu je 12 tripl-dabl, za samo dve dve asistencije. Ali, Denver je trijumfovao i učvrstio šestu poziciju na zapadu, prišao je samo na pobedu zaostatka u odnosu na Dalas koji trenutno igra protiv Portlanda i ima šansu da se ponovo odvoji.

Srpskom asu su ovog puta pomogli Vil Barton sa 21 poenom, 10 skokova i 4 asistencije i Demarkus Kazins koji je dodao je 13 poena i 6 skokova.

Denver je dopustio Bruklinu da ubaci 37 poena i na poluvremenu ima dvocifrenu prednost. Netsi su imali +11, dobro su otvorili i drugo poluvreme, ali su onda Jokić i Nagetsi ubacili u šestu brzinu.

Posle samo sedam poena u prvom poluvremenu, Jokić je krenuo da zatrpava koš rivala,  pa je Denver ubacio 42 poena u trećoj četvrtini. Imali su pet poena viška pred poslednju četvrtinu, a Jokić je nastavio da muči Netse do kraja meča i na kraju prelomio utakmicu u korist Nagetsa.

Foto: Tanjug/AP

 


Kod Netsa, za koje nisu igrali ni Harden ni Durent ni Irving, zapaženi su bili Pati Mils sa 21 poenom , Lamarkus Oldridž sa 18, a najefikasniji je bio ruki Kem Tomas sa 25 poena (8-14 iz igre).

Nakon što je propustio pet mečeva zbog problema s kolenom, Bogdan Bogdanović vratio se na parket u pobedi svoje Atlante nad Sakramentom  kod kuće sa 124:101.

Bogdanović je meč počeo sa klupe i zabeležio je 18 poena (6-11 iz igre za 23 min), 3 skoka i 7 asistencija.

 

NBA LIGA, REZULTATI

Klivlend - Milvoki 115:99

Indijana - Šarlot 126:158

Orlando - Los Anđeles Klipers 102:111

Atlanta - Sakramento 121:104

Majami - Njujork 110:96

Bruklin - Denver 118:124

Čikago - Toronto 111:105

San Antonio - Memfis 110:118

Portland - Dalas

Juta - Finiks

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija