• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2022

07:10

KRAH DENVERA, JOKIĆ NIJE MOGAO SAM! Srbin bio na korak od 71. tripl-dabla!

Tanjug/AP

NBA

KRAH DENVERA, JOKIĆ NIJE MOGAO SAM! Srbin bio na korak od 71. tripl-dabla!

Podeli vest

Ne može Nikola Jokić sak! Opet je odigrao sjajan meč ali je Denver poražen od Minesote rezultatom 130:115

Košarkaški Denvera prekinuli su niz od pet uzastopnih trijumfa i sada su šesti na tabeli Zapadne Konferencije.

Bilo je pitanje da li će igrati zbog bola u stopalu, ali je srpski centra ipak stisnuo zube i odigrao odličan meč. 

Foto: Tanjug/AP

 

Jokić je za tri četvrtine sakupio 21 poen, 16 skokova i osam asistencija, a 71. tripl-dabl u NBA ligi izostao je zbog odluke Majkla Melouna da ga u poslednjoj četvrtini ne uvodi u igru. Prethodno su statističari u NBA ligi pripisali Jokiću jedan skok u meču protiv Milvokija, te mu se povećao ukupan broj tripl-dabl učinaka. Ove sezone je ostao na 13. što je najbolji učinak u čitavoj ligi.

Monte Moris i Vil Barton bili su prvi iza Jokića sa po 13 ubačenih poena, Džef i Džamišal Grin su dodali po 12, dok je Davon Rid ubacio 10.

S druge strane,Minesota je imala sedmoricu dvocifrenih košarkaša. Karl-Entoni Tauns je imao 24 poena, 10 skokova i sedam asistencija, Tauren Prins je ostvario učinak od 23 poena i devet skokova, Vanderbilt je imao 18 poena i devet skokova, dok su Bizli i Rid dodali po 12 poena.

Denvera je dobro otvorio utakmicu i poveo 22:15. Međutim, Minesota je ubacila u šedtu brzinu, stekla prednost od  čak 24 poena prednosti, a na odmor otišla sa plus 18.

Foto: Tanjug/AP

 

U nastavku je prednost rasla i do plus 28 u trećoj, pa i 30 u poslednjoj četvrtini, tako da Nagetsi nisu imali šansu da se vrate u živit.

 

 

NBA LIGA, REZULTATI

Detroit - Nju Orleans 101:111

Milvoki - Vašington 112:98 /Adetokunbo 33 -

Toronto - Majami 110:106

Čikago - Orlando 126:115

Minesota - Denver 130:115

San Antonio - Golden Stejt 120:124

Finiks - Bruklin 121:111

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija