• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2022

06:42 >> 07:09

JOKIĆU NIKO NIŠTA NE MOŽE, ALI DENVERU NI MVP NIJE DOVOLJAN! Oporavljeni Srbin blistao u porazu!

Tanjug

NBA

JOKIĆU NIKO NIŠTA NE MOŽE, ALI DENVERU NI MVP NIJE DOVOLJAN! Oporavljeni Srbin blistao u porazu!

Podeli vest

Oporavio se srpski as Nikola Jokić, po ko zna koji put je bio najbolji akter na terenu, ali nije vredelo. Njegov Denver je poražen od NJu Orleansa 105:113

Povreda je prošlost, preskočio je Nikola Jokić meč sa Jutom, sanirao je povredu nožnog palca i ponovo je blistao u Denveru, ali Nagetsi to nisu iskoristili.

Doživeo je tim Majka Melouna drugi uzastopni poraz, a najzaslužniji je sjajni Herbert Džons - 113:105.

Foto: Tanjug

 

U četvrtu deonicu ušli su izjednačeni Denver i Nju Orleans, podesio je srpski as nišanske sprave, vezao je dve trojke - u poslednjoj četvrtini ubacio 10 poena - ali na suprotnoj strani je bio spreman odgovor! 

 

 

Herbert Džons je ušao u strašnu seriju u četvrtoj četvrtini i sam doneo Pelikansima pobedu. Niko nije mogao da zaustavi talentovanog beka, koji je do ulaska u četvrtu četvrtinu imao sedam poena.

Foto: Tanjug

 

Na kraju je meč je završio sa 25 kao i Nikola Jokić, ali Džons je izašao sa osmehom na licu. Prelomio je meč u korist Nju Orleansa, a srpski centar je na povratničkom nastupu morao da se zadovolji dabl-dablom. Srbin je pored 25 poena imao i 12 skokova i devet asistencija, dakle samo jedna aistencija mu je falila do novog tripl-dabla. Osetila se u igri Denvera nedostatak Portera, Gordona i Marija.

Foto: Tanjug

 

Moris je ubacio pet trojki, stigao je do učinka od 19 poena i četiri asistencije, a Vil Barton punio je sve kolone. Meč je završio sa 17 poena, četiri skoka, tri ukradene lopte i dve asistencije.

 

 

Kod Nju Orleansa odlični su bili Brendon Ingram i Džekson Hejs, koji su ostvarili dabl-dabl, kao i Jonas Valančijunas. 

Subota, rezultati: 

Šarlot - Klivlend 101:102

Rozijer 24 - Alen 29

Detroit - Boston 93:102

Bej 21 - Tejtum 24

Indijana - Čikago 115:122

Levert 42 - Vučević 36

Toronto - Atlanta 125:114

Sijakam 33 - Hanter 23

San Antonio - Hjuston 131:106

Džonson 28 - Kristofer 23

Denver - Nju Orleans 105:113

Jokić 25 - Džons 25

Juta - Bruklin 125:102

Mičel 27 - Tomas 30

Portland - Oklahoma 93:96

Simons 19 - Dort 23

Dalas - Filadelfija (u toku)

23.00: Orlando - Memfis

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija