• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2022

07:38

OČAJNO VEČE SRBA! Bogdanovića neće pa neće, Boban zakucan za klupu! (VIDEO)

USA Today

NBA

OČAJNO VEČE SRBA! Bogdanovića neće pa neće, Boban zakucan za klupu! (VIDEO)

Podeli vest

Bogdan Bogdanović imao je loše veče u porazu Atlante protiv Dalasa - 103:94!

Srpski as je za 23 minuta, koliko je proveo u igri, imao samo pet poena i šest skokova, uz procenat šuta 2/10 i jednom ubačenom trojkom iz tri pokušaja.

Nije raspoložen bio ni Tre Jang koji je za 37 minuta imao 17 poena i 11 asistencija. Promašio je i svih šest pokušaja za tri poena.

S druge strane Luka Dončić je upisao tripl-dabl: 18 poena, 11 asistencija i 10 skokova. Ali, najbollji u pobedničkom timu bili su Redži Bulok i Džejlen Branson koji su ubacili po 22 poena. 

Pauel je imao 12, a Fini-Smit jedan manje. Boban Marijanović je bio na klupi, nije ulazio u igru za Maverikse i tako je već nekoliko mečeva.

U redovima Atlante najbolji je bio Džon Kolins sa 22 poena i 18 skokova, Hanter je dodao 14, a po 11 su imali Huerter i Galinari. Ono što je zanimljivo jeste da je pomenuti Jang promašio svih šest pokušaja za tri poena.

Briljirao je Turčin Čedi Osman u pobedi Klivlenda na svom terenu protiv Indijane sa 98:85. Postigao je 22 poena, a pratio ga je veteran Kevin Lav sa 19. Kod Pejsersa je najbolji bio Duarte sa 22.

Džejlen Braun sa 26 i Nemac Denis Šreder sa 22 vodili su Boston do ubedljivog trijumfa na Floridi protiv Orlanda sa 116:83. 

Bez Kavaja Lenarda i Pola Džordža, Klipersi su bili nemoćni protiv Milvokija - 137:113. Najzaslužniji za pobedu  bili su grčki as Janis Adetokunpo sa 28, Džru Holidej sa 27 i Bobi Portis sa 24 poena. 

 

NBA LIGA, REZULTATI

 

Nedelja

Čikago – Filadelfija 108:119

Denver – Bruklin 124:104

Minesota – Detroit 118:105

Ponedeljak

Klivlend – Indijana 98:85

Dalas – Atlanta 103:94

Orlando – Boston 83:116

Hjuston - Nju Orleans 107:120

Los Anđeles Klipers - Milvoki 113:137

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija