• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.02.2022

07:12

MAESTRALNI JOKIĆ NIJE DOVOLJAN! Novi tripl-dabl Srbina, trener imao samo jedno da poruči!

Tanjug

NBA

MAESTRALNI JOKIĆ NIJE DOVOLJAN! Novi tripl-dabl Srbina, trener imao samo jedno da poruči!

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić zabeležio je svoj 15. tripl-dabl u ovoj sezoni NBA lige, ali je njegov Denver poražen od Bostona rezultatom 108:102!

Porazu Nagetsa "kumovale" su izgubljene lopte, a ekipa iz Kolorada ih je imala čak 21.

Od ukupnog broja, Nikola je sam je imao devet izgubljenih lopti, a meč je završio sa 26 poena, 16 skokova i 11 asistencija.

- Cela noć se pretvorila u izgubljene lopte i nikoga ne možeš tako da pobediš. Što se tiče Jokića, taj momak je definicija umora. On je i fizički i psihički umoran - rekao je trener Denvera Majkl Meloun, dok je sam Jokić bio samokritičan:

- Koga briga?! Mislim da su svi umorni, ali to ne sme da bude izgovor za naše greške!

Prelomni trenutak dogodio se na 55 sekundi do kraja, kada je Marus Smart bukvalno bacio Fakunda Kampaca na zemlju, ali je ipak igraču Denvera dosuđen faul osle kog je Boston otišao na 102:97. Zatim je Jokić promašio šut za tri poena i Seltiksi su otišli na +7 na pola minuta do kraja.

Denver je na poluvremenu imao prednost od 60:51, uz neobične brojke Jokića do odmora. Naime, on je treću četvrtinu počeo sa osam poena, 11 skokova, osam asistencija i sedam izgubljenih lopti.

Srbin je, na kraju, bio najefikasniji i redovima Nagetsa, dok je prvi iza njega bio Gordon sa 17 poena. Kampaco je imao 14, Barton 13, dok je dvocifren bio i Hajland sa 10 ubačenih poena.

Džejson Tejtum je, s druge strane, imao 24 u redovima Bostona. Pomenuti Smart je imao 22 i sedam asistencija, Vajt i Vilijams su ubacili po 15 - s tim što je ovaj poslednji imao i 16 skokova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija