• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2022

06:58

BUUUM! JOKIIIIIIĆ! Nestvarno! Srbin u poslednjoj sekundi spustio rampu i doneo pobedu Denveru! (VIDEO)

AP/Photo

NBA

BUUUM! JOKIIIIIIĆ! Nestvarno! Srbin u poslednjoj sekundi spustio rampu i doneo pobedu Denveru! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski centar Nikola Jokić opet je bio najzaslužniji za novu pobedu Denver Nagetsa

Nikola Jokić je heroj Denvera. Sputio je rampu  Anunobiju samo sekund pre kraja meča i doneo pobedu Denveru protiv Toronta 110:109 i tako prekinuo niz Reptorsa od osam pobeda.

 


Jokić je pogodio 28 poena uz šut iz polja 10 od 16, upisao 15 skokova, šest asistencija i dve blokade. Imao je i četiri izgubljen lopte. Pratili su ga Džef Grin sa 19, Gordon sa 13, Niland sa 11 i Barton sa 10 poena.

Meč je bio izjednačen, nijedan tim nije uspeo da stekne neku osetniju prednost. Ali, onda je na scenu stupio Nikola Jokić i sa sedam poena za skoro četiri minuta doneo Denveru pet poena prednosti (108:103).

Međutim, umalo da bude tragičar u finišu, ali je ipak izrastao u heroja. Prvo je promašio šut iz reketa, potom na desetak sekundi pre kraja i dva slobodna bacanja i tako dozvolio Reptorsima da u poslednjem napadu odlučuju o svojoj sudbini.

Anunobi zabeležio ofanzivni skok i krenuo na zakucavanjr, ali je naleteo na najboljeg igrača lige. Uspeo je srpski centar da nadskoči igrača Reptorsa i zalepi ga za tablu. Tako je blokadom u bukvlano poslednjim sekundama doneo vreda trijumf Denver Nagetsima.

Toronto su predvodili Paskal Sijakam sa 35 poena, 10 skokova i sedam asistencija i Van Flit sa ubačenih 26 poena.

Foto: AP/Photo

 

Ovom pobedom Denver se učvrstio na šestom mestu Zapada koje garantuje direktan prolaz u plej of. Za sada imau skor 31:25. Na dve pobede su više od sedmoplasirane Minesote. Naredni meč Denver igra u noći između ponedeljka i utorka, a na svom terenu ugostiće Orlando.

 

NBA LIGA, REZULTATI

 

Nedelja

Šarlot - Memfis 118:125

Nju Orleans - San Antonio 114:124

Vašington - Sakramento 110:123

Filadelfija - Klivlend 103:93

Toronto - Denver 109:110

Čikago - Oklahoma 106:101

Majami - Bruklin 115:111

Dalas - Los Anđeles Klipers 97:99

Golden Stejt - Los Anđeles Lejkers 117:115

Finiks - Orlando 132:105


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija