• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2022

07:06

JOKIĆ NASTAVIO TEROR! Maestralna partija Srbina, gazi sve redom! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆ NASTAVIO TEROR! Maestralna partija Srbina, gazi sve redom! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Denvera pobedili su sa Sakramento na gostovanju rezultatom 128:110 Nikola Jokić je očekivano briljirao

Srpski centar odigrao je meč s pola gasa. Na terenu je proveo 34 minuta, a umalo je u statistiku dodao novi tripl-dabl učinak.

Pored 25 poena imao i 12 skokova i devet asistencija. Na sve to i četiri ukradene lopte i jednu blokadu, uz šut 11/17.

 

Prvi strelac ekipe bio je Vil Barton, koji je došao do rekorda sezone sa 31 poenom.

Sabonis je bio efikasniji od njih, doduše u poraženom timu, uz 14 skokova. Foks ga je pratio sa 20 poena, a Denver je imao još podršku Morisa sa 19 poena.

Foto: Tanjug/AP

 

Pre meča, Kingsi i Nagitsi solidarisali su se sa Ukrajincima, održan je u zagrljaju minut ćutanja za poginule u ratnim dejstvima.

Trenutno je Denver na 34 pobede i 25 poraza, a prati ga Minesota sa 32-28. Mogli bi Nagetsi i da napreduju, pošto Dalas ima jednu, a Juta dve pobede više. O tom potom.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Aleksej Pokuševski nastavio je da dobro koristi minutažu u Oklahomi, protiv Finiksa je za 19 minuta ubacio 13 poena uz sedam skokova, imao je šut 5/10 iz igre, od toga 1/3 za tri poena. Gildžes Aleksander je očekivano bio najbolji u Oklahomi sa 32 poena, Buker je parirao sa 25 poena i 12 asistencija, trijumfalna podrška bili su mu Bridžis i Džonson sa po 21 poenom, Krauder je dodao 17.

Atlanta je poražena od Čikaga sa 112:108, iako je najbolji u Hoksima bio Bogdan Bogdanović sa 27 poena, pet skokova i tri asistencije. Derozan je bio efikasniji sa 37 poena, a podrška Bogdanu bio je Danilo Galinari sa 26 poena i devet skokova.

 

NBA LIGA,  REZULTATI

Detroit - Klivlend 106:103

Bruklin - Boston 106:129

Čikago - Atlanta 112:108

Minesota - Memfis 119:114

Oklahoma - Finiks 104:124

Portland - Golden Stejt 95:132

Sakramento - Denver 110:128

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija