• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2022

06:54

ŠTA? NA OVAKVOG JOKIĆA NISMO NAVIKLI! I kada ga mrzi da šutira maltretira rivale! (VIDEO/FOTO)

USA Today

NBA

ŠTA? NA OVAKVOG JOKIĆA NISMO NAVIKLI! I kada ga mrzi da šutira maltretira rivale! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Denver je bez problema deklasirao Portland 124:92, a Nikola Jokić nije bio preterano raspoložen, mada je i pored toga bio nadomak tripl-dabla


Srpski centar utakmicu je završio sa osam poena, 18 skokova i 11 asistencija. Denveru je ovo šesta pobeda u nizu, pa će do kraja ligaškog dela sa Dalasom da se bori za petu poziciji na Zapadu.

Foto: Tanjug/AP

 

Jokić nije tokom treće četvrtine ni ulazio u igru. Nije bio preterano šuterski rapsoložen.  Samo pet puta je uputio loptu ka košu, a tri puta je pogodio, uz dva poena sa linije slobodnih bacanja. Ali je asistirao je, Jokić je razigravao Erona Gordona, Brajana Forbsa, Džefa Grina, Džamajkl Grina, Ostina Riversa.. i skakao, a trener ga je odmorio u poslednjoj deonici.

Prednost Devevra bila je "25+" u poslednjoj četvtini, pa je na kraju Somborac završio meč sa osam poena, 18 skokova i 11 asistencija, za samo 26 minuta na parketu.

Džamajkl Grin sa 20 poena je bio najefikasniji u pobedničkom timu, dok je Demarkus Kazins iskoristio odličnu minutažu i za 17 i po minuta ubacio 19 poena, a imao je i osam skokova i šest asistencija.

 

Foto: USA Today

 

Brajan Forbs je postigao 16 poena, a po 14 Eron Gordon i Džef Grin. Desetkovani Portland bez povređenih Dejmijana Lilarda i Jusufa Nurkića nije bio kadar da odgovori Nagetsima.  Anferni Simons sa 16 poena je bio najbolji kod domaćina. Dru Obanks je ubacio 13, a Brendon Vilijams 12 poena.

NBA LIGA, REZULTATI

Nedelja

Njujork – Filadelfija 109:125

Finiks – Juta 114:118

Indijana – Boston 128:107

Šarlot – Detroit 116:116 - 126:127 p.p.

Hjuston – Los Anđeles Klipers 98:99

Golden Stejt – Dalas 101:107

Portland – Denver 92:124

Los Anđeles Lejkers – Nju Orleans 95:123

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija