• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2022

08:04

BOGDAN VODI ATLANTU KA PLEJ-OFU! Hoksi nadigrali Čikago!

Tanjug/AP

NBA

BOGDAN VODI ATLANTU KA PLEJ-OFU! Hoksi nadigrali Čikago!

Podeli vest

Košarkaši Atlanta Hoksa savladali su Čikago Bulse sa 130:124 i tako nastavili sa serijom dobrih igara

Očekivali su navijači Atlanta Hoksa da će franšiza iz Džordžije nakon velikog uspeha iz prošle sezone ove godine napraviti novi iskorak. Ipak, gomila povreda osujetila je planove Jastrebova, ali kako se regularni deo takmičenja bliži kraju četa Nejta MekMilana deluje sve bolje. 

Atlanta je sinoć pred svojim navijačima srušila lidera Istoka, ekipu Čikago Bulsa, a brilijantnu partiju odigrao je Tre Jang. Amerikanac je za nešto više od 37 minutu na parketu postigao 39 poena i podelio 13 asistencija. Bitnu ulogu u pobedi Jastrebova imao je i Bogdan Bogdanović sa 20 koševa i četiri uhvaćene lopte. 

Foto: Tanjug/AP

Sa druge strane, Bulsi su imali nekoliko raspoloženih igrača. Demar Derozan nastavio je da teroriše protivničke odbrane, a jedan od glavnih MVP kandidata "flerotvao" je sa tripl-dablom budući da je meč završio sa 22 poena, sedam skokova i osam asistencija. Pratili su ga Zek Lavin sa 22, te Nikola Vučević sa 21 poenom i 11 uhvaćenih lopti. 

Hoksi su sada deveti na Istoku sa 30 pobeda i 32 poraza dok je Čikako nakon tri vezana poraza izgubio lidersko mesto i sada je treći sa 39 pobeda i "samo" 24 neuseha!

U derbiju sinoćnih mečeva Majami Hit savladao je Bruklin Netse sa 113:107 uprkos brutalnoj partiji Kevina Durenta! 

Podbacila je četa Erika Spolstre u plej-ofu prethodne sezone i kao da je slab rezultat potpuno restartovao Majami ove takmičarske godine. Tim sa Floride najbolji je u obe konferencije, a sinoć su u direktnom okršaju protiv glavnog favorita za prsten - Bruklin Netsa - odigrali još jednu brutalnu utakmicu. 

Foto: Tanjug/AP

Uprkos tome što je Kevin Durent bio izuzetno raspoložen za igru, na kraju meča stigao i do 31 poena, granitna odbrana Majami Hita zaustavila je Netse na samo 104 poena. Sa druge strane, odbrana Brulina nije imala odgovor na Bema Adebaja koji je utakmicu završio sa 30 koševa i 11 skokova, dok je Tajler Hiro dodao 27! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija