• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2022

07:38

BOGDAN PAO PA ZAPLESAO! Maestralni Jang brojao do 47 i vodio Atlantu do pobede!  (VIDEO/FOTO)

printscreen Twitter

NBA

BOGDAN PAO PA ZAPLESAO! Maestralni Jang brojao do 47 i vodio Atlantu do pobede! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Atlanta Hoksi su došli do važne pobede protiv Indijane 131:128

Bogdan Bogdanović odigao je solidnu partiju, posebno je bio rapsoložen u poslednjoj četvrtini. Ubacio je 13 poena, dve trojke iz devet pokušaja, uz ne tako dobar šut iz igre 4/12, a imao je i četiri skoka i šest asistencija za nešto više od 31 minuta na terenu.

Dobro se zabavljao na parketu, pa je posle jednog teško pogođenog šuta zaplesao na podu!

 

 

 

 

 


U timu Atlante najbolji je bio Tre Jang koji je odigrao meč za pamćenje. Ubacio je 47 poena i doneo bitan trijumf svom timu u borbi za mesto u plejofu.

Dvocifteni košgeterski učinak imali su i Danilo Galinari i Deandre Hanter sa po 15, Kevin Herter sa 14, Onjeka Okongvu sa 13 i Klint Kapela sa 10 poena.

U poraženom timu Tajris Halibarton i Badi Hild, pojačanje iz Sakramenta, ubacili su po 25 poena, a Duan Vašington 22.

 

U meču Bostona i Dalasa Maveriski su slavili u Masačusetsu sa 95:92, a igrač utakmice bio je Luka Dončić. Slovenac je bio najefikasniji sa 26 poena (4/10 za tri) uz po osam skokova. Dorijan Fini-Smit je ubacio 19, a Dinvidi 18 poena. Srpski Boban Marjanović opet je ceo meč presedeo na klupi.

Seltikse je predvodio Džejson Tejtum sa 21 poenom (3/10 za tri), 11 skokova i četiri asistencije, Al Horford je zabeležio 17 poena, a Markus Smart 15.

Filadelfija je na Floridi pobedila  Orlande posle produžetka – 116:114. Jedan od kandidata za nagradu MVP, pored našeg superstara Nikole Jokića, Džoel Embid, predvodio je svoj tim sa 33 poena, a pratili su ga Džejms Harden i Tobijas Heris sa po 26. 

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski ubacio je 10 poena, a imao je i osam skokova i jednu asistenciju za 20 minuta u porazu Oklahome na svom terenu protiv Memfisa – 118:125.

 

NBA LIGA, REZULTATI

Ponedeljak

Bruklin - Njujork 110:107

Detroit - LA Klipers 102:106

Orlando - Filadelfija 104:104 - 114:116 p. p.

Atlanta - Indijana 131:128

Nju Orleans - Hjuston 130:105

Oklahoma - Memfis 118:125

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija