• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2022

07:09

OBRAČUN KOJI JE AMERIKA ČEKALA - JOKIĆ SRUŠIO EMBIDA! Srbin pokazao ko je MVP, Denver se vratio posle "-19"! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/ap

NBA

OBRAČUN KOJI JE AMERIKA ČEKALA - JOKIĆ SRUŠIO EMBIDA! Srbin pokazao ko je MVP, Denver se vratio posle "-19"! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

MVP obračun Nikole Jokića i Džoela Embida pripao je Srbinu koji je vodio Denver do trijumfa protiv Filadelfije 114:110

Denver je upisao 41. pobedu u sezoni i to vrlo važnu u borbi za što bolji plasman na tabeli Zapadne konferencije - 110:114.

Ekipa  Majkla Melouna imala je čak 19 poena zaostatka (35:54) pred kraj druge četvrtine, ali upalili su na vreme motore, proradio je Srbin, nadoknadili su minus Nagetsi i upisali trijumf. 

Foto: Tanjug/ap

 

Veliki korak ka odbrani MVP trona napravio je Jokić u direktnom duelu protiv najvećeg rivala. Embid je na kraju imao više poena, ali ne i skokova i asistencija i nije se radovao pobedi.

As Denvera je meč završio sa dabl-dabl učinkom - 22 poena, 13 skokova, osam asistencija. S druge strane, Embid je postigao 34 ponea, imao devet skokova i četiri asistencije.

 

 

Imao je naš as tokom meča i nekoliko fascinantnih poteza. Posebno je bio inspirisan u finišu prvog poluvremena, kada je vezao dve spektakularne asistencije. Prvo je bacio "tačdaun" pas preko čitavog terena jednom rukom, a potom je usledilo dodavanje bez gledanja za Džefa Grina.

 

 

Foto: Tanjug/ap

 

Bogdan Bogdanović je postigao devet poena i imao četiri skoka i šest asistencija u pobedi Atlante nad Portlandom (122:113).

Ipak, briljirao je opet  Tre Jang, koji je postigao 46 poena i imao 12 asistencija i šest skokova. Bogdanović je na parketu proveo 24 poena i bio peti strelac ekipe. Kod Portlanda je Džoš Hart postigao 31 poen, a Trendon Votford 22.

Klivlend je posle produžetka savladao Los Anđeles Kliperse (120:111) uz 30 poena Evana Moblija. Šej Gildžes Aleksander je postigao 32 poena za Oklahomu, ali je Šarlot na prilično siguran način stigao do slavlje (134:116) uz 30 poena Terija Rozijea. Ipak, drugi najefikasniji meč u sezoni imao je Aleksej Pokuševski koji je za 28 minuta na parketu postigao 17 poena za Oklahomu i imao po pet skokova i asistencija.

NBA LIGA, REZULTATI

Atlanta - Portland 122:113

Filadelfija - Denver 110:114

Oklahoma - Šarlot 116:134

San Antonio - Minesota 139:149

Golden Stejt - Vašington 126:112

Sakramento - Čikago 112:103

Juta - Milvoki 111:117

LA Lejkers - Toronto  103:114

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija