• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2022

07:42

LEBRON POSTAO DRUGI NAJBOLJI STRELAC, Dončić uzalud rešetao! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

LEBRON POSTAO DRUGI NAJBOLJI STRELAC, Dončić uzalud rešetao! (VIDEO)

Podeli vest

Los Anđeles Lejkersi opet su izgubili, ovog puta od Vašingtona - 119:127, a to je pokvarilo slavlje Lebronu Džejmsu

Kralj Džejms je zvanično drugi najbolji strelac NBA lige svih vremena. Pretekao je Karla Melouna već u drugoj četvrtini utakmice i stigao do kote 36.928 za bezmalo 19 punih sezona u takmičenju.

Foto: Tanjug/AP

 

Odnosno 1.363 utakmice. Poređenja radi Meloun, koji je poslednje poene u karijeri ubacio igrajući za Lejkerse, je do 36.928 poena stigao posle 1.476 utakmica.

Foto: Tanjug/AP

 

Lebron je na kraju imao dabl-dabl sa 36 poena, 10 skokova i 6 asistencija, konačno se probudio i Rasel Vestrbruk sa 22 poena, 10 skokova i 8 asistencija, ali to je bilo malo.

Uz 27 poena Kristapsa Porzingisa, 18 Kevina Koldvela-Poupa, po 17 Avdije i Gaforda i 16 Tomasa Satoranskog timskim snagama ekipa iz prestonice SAD uspela je da dođe do pobede. 

Luka Dončić je opet briljirao, ali je Dalas poražen od Šarlota 108:129

Dončić je meč završio sa 37 poena, pogodio čak osam trojki, ali nije vredelo. Nije imao pomoć saigrača, drugi na listi strelaca za Dalas bio tek Frenk Ntilikina sa 12 poena, a dvocifreni su bili još samo Džejlen Branson i Markiz Kris. 

Foto: Tanjug/AP

 

Sa druge strane osim Majlsa Bridžisa sa 23 poena i Pi Džeja Vašingtona sa 21, odlični su bili Teri Rozir, Lamelo Bol, Keli Ubre i Montrel Harel. 

NBA LIGA,REZULTATI

Nedelja

Minesota – Milvoki 138:119

Šarlot – Dalas 129:108

Klivlend – Detroit 113:109

Vašington – LA Lejkers 127:119

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija