• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2022

06:42

UZBUNA! JOKIĆ ĆE BITI BESAN, DENVER OPET PAO! Boston pregazio Nagetse u Koloradu! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

UZBUNA! JOKIĆ ĆE BITI BESAN, DENVER OPET PAO! Boston pregazio Nagetse u Koloradu! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Denver ubedljivo su poraženi u Koloradu od Boston Seltiksa 124:104

Seltiski su briljirali,  Džejlen Braun i Džejson Tejtum nemilosrdno su punili koš Nagetsa pa je Boston krajem treće četvrtine imao i "+28", a Denver nakon toga nije uspeo da se vrati.

Foto: Tanjug/AP

 

Srpski košarkaš Nikola Jokić nije imao veče. Bio je najefikasniji igrač svog tima sa 23 poena, ali ga šut nije hteo. Pogodio je Jokić samo osam puta iz 23 pokušaja iz igre. Za tri poena je imao 2/6, imao je još  osam skokova i četiri asistencije.

Denver je ostao šesti na Zapadu, ali i dalje Juta i Dalas mogu da se stignu i prestignu i za što bolju startnu poziciju pred plej-of narednog meseca.

Foto: Tanjug/AP

 

Džejlen Braun je ubacio 30 poena za tim iz Masačusetsa, koliko je dao Džejson Tejtum (šest trojki), dok je Pejton Pričard stao na 17.

Kod  Nagetsa, osim Jokića istakli su se donekle Eron Gordon sa 13 poena i veteran, centar Demarkus Kazins sa 12.

 

 

 

Ni Bogdan Bogdanović nije slavio, Atlanta je poražena od Nju Orlensa 112:117. Srbin je na parketu proveo skoro 33 minuta, meč je završio sa 21 poenom, šutirao je iz igre 8/18, za tri poena je ubacio samo dva puta iz devet pokušaja, imao je četiri skoka i tri asistencije. 

U pobedničkom timu je briljirao litvanski centar Jonas Valančijunas sa 26 poena i 12 skokova, a pratio ga je bek Si Džej Mekalum, pojačanje iz Portlanda u toku šampionata, sa 25 poena. Kod Atlante najbolji je bio italijanski bek Danilo Galinari sa 27 poena. Trej Jang je stao na 21.

Golden Stejt i Nemanja Bjeliica poraženi su na svom parketu od San Antonija 108:110.  Bjelica je za 25 minuta ubacio devet poena, a imao je po četiri skoka i asistencije. U odsutvu povređenog Karija koga muči stopalo, najbolji je kod Vorirosa bio je Džordan Pul sa 28, dok je Klej Tompson ubacio 24 poena.

NBA LIGA, REZULTATI

Nedelja

Hjuston - Memfis 98:122

Indijana - Portland 129:98

Atlanta - Nju Orleans 112:117

Orlando - Oklahoma 90:85

Sakramento - Finiks 110:110 - 124:127 p. p.

Ponedeljak

Njujork - Juta 93:108

Denver - Boston 104:124

Golden Stejt - San Antonio 108:110

Filadelfija - Tornoto 88:93

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija