• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2022

07:09

NAGETSI REŠILI GORUĆI PROBLEM! Pao POTPIS u Denveru!

Tanjug/AP

NBA

NAGETSI REŠILI GORUĆI PROBLEM! Pao POTPIS u Denveru!

Podeli vest

Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun produžiće ugovor sa timom iz Kolorada, prenosi Adrijan Vojnarovski

Uspeo je Majkl Meloun da uz "ograničene resurse" od Denver Nagetsa napravi tim koji se bori za najviše domete u NBA ligi. Istina, američki trener u svom sastavu ima jednog od najboljih košarkaša na svetu Nikolu Jokića, ali povremeno ni srpski as ne uspe da pogura četu iz Kolorada do dobrih rezultata. 

Ipak, uprava Nagetsa zadovoljna je poslom koji Majkl Meloun obavlja poslednjih godina i rešena je da mu ponudi produžetak saradnje. Njegov ugovor ističe za nešto više od godinu dana, a prema navodima ESPN-a, on je prihvatio produžetak saradnje i stavio paraf na novi ugovor! 

Meloun je već sedam godina u Denveru, pre kog je dve sezone trenirao Sakramento Kingse. Sa Denverom je tri puta u nizu igrao plej-of, a 2020. je stigao i do finala Zapadne konferencije kada je njegov tim poražen protiv Lejkersa.

Foto: Tanjug/AP

Trenutno je sa 309 pobeda treći najuspešniji trener u istoriji Nagetsa, iza Daga Moa i Džordža Karla. Ove sezone su na 43-30 što je dovoljno za šesto mesto Zapada. Iako su apetiti i uprave i navijača porasli nakon sjajnih igara poslednje godine, trenutni saldo je izuzetan budući da prve tri zvezde tima Nikola Jokić, Majkl Porter Džunior i Džamal Marej nisu odigrali niti jedan meč ove sezone zajedno. 

Meloun je jedini trener koji je dva puta slavio u plej-of seriji u kojoj je prethodno imao zaostatak 3:1!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Svet je ovo čekao! Rusija odgovorila na Bajdenovu udarnu ponudu!
PRAVO U METU

Svet je ovo čekao! Rusija odgovorila na Bajdenovu udarnu ponudu!

Sjedinjene Američke Države vode praktično rat u punom obimu sa Rusijom i žele Moskvi strateški poraz, izjavio je danas zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev, komentarišući reči američkog predsednika Džozefa Bajdena da su SAD spremne za pregovore sa Rusijom, Kinom i Severnom Korejom o smanjenju nuklearnog naoružanja bez preduslova.

14.10.2024

15:10

Grom iz Teherana! Putin sa Zapadom pravi dogovor veka?! Otkriveno šta se krije iza zavese, svet nije spreman na ovakav zaokret!
BOMBA

Grom iz Teherana! Putin sa Zapadom pravi dogovor veka?! Otkriveno šta se krije iza zavese, svet nije spreman na ovakav zaokret!

U petak, tokom svog boravka u glavnom gradu Turkmenistana, Ašhabadu, ruski predsednik Vladimir Putin izneo je stav da je Rusija otvorena za diskusije o novom globalnom poretku. Ovo je izjavio na međunarodnom forumu „Vezanost vremena i civilizacija – osnova mira i razvoja“, koji je održan povodom 300. godišnjice rođenja turkmenskog pesnika i mislioca Mahtumkulija Frazija.

14.10.2024

12:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka