• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2022

07:00

JOKIĆ GOSPODARI, RADI ŠTA HOĆE! Srbin nastavio da deli lekcije, Pokuševski učio od najboljeg! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆ GOSPODARI, RADI ŠTA HOĆE! Srbin nastavio da deli lekcije, Pokuševski učio od najboljeg! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

U srpskom obračunu u NBA ligi izdominirao je Nikola Jokić, pa će Aleksej Pokuševski morati da sačeka drugu šansu da se revanšira zemljaku, Oklahoma je poražena od Denvera 107:113

Denveru je ovo 44. pobeda ove sezone, dovoljno za šesto mesto na Zapadu, a Nikola Jokić je upisao novi dabl-dabl učinak.

Srpski centar predvodio je Denver do novog trijumfa i utakmicu završio sa 35 poena, 12 skokova i osam asistencija. Pratio ga je Eron Gordon sa 20 poena i devet skokova. 

Foto: Tanjug/AP

 

Radio je Srbin šta je hteo, Oklahoma jednostavno nije imala rešenje za Srbina. S druge strane je briljirao još jedan Srbin - Aleksej Pokuševski, ali to nije bilo dovoljno da zaustave jednog od najboljih u NBA ligi. Na parketu je proveo 35 minuta. Imao je 17 poena, pet skokova i asistencija i dokazao da Srbina ne mora da brine za budućnost. 

Foto: Tanjug/AP

 

Denver je tek u finišu potPuno slomio Oklahomu. Nije izgledalo da će biti drame pošto je Denver imao 12 poena prednost na startu poslednjih 12 minuta. Oklahoma se ipak nije predavala. U jednom momentu je izjednačila, ali to je bilo kratkog daha. Jokić je opet stupio na scenu i završio posao. 

 

U dulu Majamija i Briklin Netsa, tim iz Njujorka odigrao je izvanredno i na kraju slavio sa 110:95.

Najefikasniji u pobedi bio je Kevin Durent sa 23 poena, pratio ga je Set Kari sa 17. Na drugoj strani Bem Adebajo je bio najefikasniji sa 14 poena. Na ovom meču je igrao i Kajri Irving, ubacio je 11 poena.

Milvoki Baksi su pali u Memfisu 123:102. Grizli si su drugi na Zapadu, a ovo im je četvrta pobeda u nizu, a za ovaj trijumf im nije bio potreban ni Dža Morant.

Prednjačio je Dientoni Melton sa 24 poena. Na drugoj strani standardan je bio Janis Adetokunbo sa 30 poena i 11 skokova.

Toronto je pregazio Indijanu sa 40 razlike -  131:91. Najefikasniji u trijumfu je ponovo bio Paskal Sijakam sa 23 poena.  Čikago Bulsi su uspeli da dođu do velike pobede u Klivelndu. Bulsi su u dramatičnom finišu slavili sa 98:94. Zek Lavin je bio najefikasniji u trijumfu sa 25 poena, a na drugoj strani 28 poena imao je Darijus Garland.

NBA LIGA, REZULTATI

 

Orlando - Sakramento 110:114

Toronto - Indijana 131:91

Klivlend - Čikago 94:98

Memfis - Milvoki 127:102

Majami - Bruklin 95:110

Denver - Oklahoma 113:107

Portland - Hjuston 98:115

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

Srbin ne moze biti onaj koji nece da igra za svoju Drzavu i kome je draza Amerika od svoje zemlje samo ti idi i ostani tamo i nemoj govoriti da si Srbin

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija