• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2022

15:02

JOKIĆ RAZOČARAN: Mi smo kraljevi izgubljenih lopti! Imao sam GLUP pas... (VIDEO)

printscreen

NBA

JOKIĆ RAZOČARAN: Mi smo kraljevi izgubljenih lopti! Imao sam GLUP pas... (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaš Denvera Nikola Jokić nije bio zadovoljan nakon pobede njegove ekipe protiv Oklahome.

U srpskom obračunu u NBA ligi izdominirao je Nikola Jokić, pa će Aleksej Pokuševski morati da sačeka drugu šansu da se revanšira zemljaku, Oklahoma je poražena od Denvera 107:113. Srpski centar je bio samokritičan i nazvao sopstvenu ekipu i saigrače "kraljevima izgubljenih lopti".

- Mi smo kraljevi izgubljenih lopti i u tome smo najbolji. To je moje mišljenje. Nekad je to samo loš pas, nekad nepoznavanje akcije i loše pozicioniranje. Od svega po malo. Imao sam glup pas u ugao koji je bio loš, posle toga još jedan. Ni ne sećam se, moramo biti fokusiraniji- naglasio je Jokić.

Iako je Oklahoma jedna od najgorih ekipa u ligi, Nagetsi su se mučili protiv njih.

- Sigurno da je u ovom periodu svaka pobeda bitna. Oklahoma je tim koji nam zadaje probleme iz bilo kog razloga. U bilo kojoj postavi da igraju. Nisu im igrali najbolji igrači, a opet je bilo tako- kaže Jokić.

Imao je lepe reči Jokić za saigrača Montea Morisa koji je imao ključnu blokadu, a potom pogodio i trojku.

- Doneo nam je pobedu. Mislim da igra cele sezone veoma dobro. Drago mi je što je u mom timu. On je tip koji neće praviti greške i koji je fokusiran. Pokušava, ne mogu tražiti više od saigrača-  izjavio je Jokić.

Srbin je stigao do 60. dabl-dabl ove sezone, ali Jokić o tome ne razmišlja previše.

- Moj zadatak je da uhvatim lopte u skoku. Saigrači su me pronalazili. Srećan sam- rekao je centar Nagetsa.

Denver se sada malo udaljio od Minesote koja pokušava da ih sustigne u trci za plej-of-

- Dokle god smo ispred njih – srećan sam. Cilj je plej-of. Tako je kako je- zaključio je Jokić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vasilije

pre 2 godine

Jokicu da znas koliko si srbima nebitan nebi se ziv javio. Prvp znas zasto te nevolimo a drugo gde igras. Video si na subotickpm hipodrumu prosle godine koliko te nevole. Mislim dati je jasno ali su pametniji od mene pa te uopste be konstatuju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)
Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)

Milorad M. (42), vlasnik stovarišta iz okoline Novog Bečeja, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a nakon što je sinoć oko 21 sat na putu između naseljenih mesta Novi Bečej i Kumane automobilom marke "mercedes GLE" naleteo na bicikliste, majku Moniku Isakov (36) i maloletnu decu, koji su vozili osvetljenim putem.

26.05.2024

15:18

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija