• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2022

07:01

SRPSKOM ASU RAZBIJENA GLAVA! Krvario, ali DIGAO PIBLIKU NA NOGE i odigrao  MAESTRALNO uprkos svemu! (VIDEO)

Tanjug

NBA

SRPSKOM ASU RAZBIJENA GLAVA! Krvario, ali DIGAO PIBLIKU NA NOGE i odigrao MAESTRALNO uprkos svemu! (VIDEO)

Podeli vest

Centar Denvera Nikola Jokić prvi je u istoriji NBA lige sa 2.000 poena, 1.000 skokova i 500 asistencija u jednoj sezoni

Jokić je uprkos povredi glave vodio Nagetse do pobede nad Memfisom 122:109 kojom je obezbeđen direktan plasman u plej-of.

Zvezda Denvera je već u prvom minutu doživela povredu glave, u istorijskom meču! Srbin je bio obliven krvlju, pošto mu je Džeren Džekson razbio arkadu laktom.

Navijači su u neverici gledala prvo kako srpski centar stoji na terenu, dok mu krv lipti, ali su samo još glasnije bodrili čoveka koji je ispisao istoriju NBA lige, kao prvi igrač koji je u jednoj sezoni zabeležio 2.000 poena, 1.000 skokova i 500 asistencija.

 Peti put uzastopno ubacio je 35 ili više poena i dokazao da mu nema ravnog...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija