• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2022

09:35

LEGENDE SE POKLONILE DŽOKERU! Lavina HVALOSPEVA na Jokićev račun! NBA asovi SKINULI kapu Srbinu!

NBA

LEGENDE SE POKLONILE DŽOKERU! Lavina HVALOSPEVA na Jokićev račun! NBA asovi SKINULI kapu Srbinu!

Podeli vest

Košarkaš Denvera Nikola Jokić ispisao je prethodne noći istoriju u najjačoj ligi na svetu, na čemu su mu legendarni asovi čestitali

Srpski centar je postao prvi igrač u istoriji NBA koji je u ligaškom delu sezone postigao 2.000 poena, imao 1.000 skokova i 500 asiastencija!

Ovakav podvig nije promakao ni najvećim imenima koji su odavno ušli među legende najjače košarke na svetu, a sada im se pridružio i Džoker!

Proslavljeni as Lejkersa i Orlanda Šakil O’Nil je odavno priznao da se stalno zadivljuje načinom kako Jokić igra, verovatno mu imponujući što je ponovo jedan centar dominantna figura u NBA ligi. 

- Veliki Džon Vuden je jednom rekao: „Prava definicija velikog igrača je da on saigrače čini boljim na terenu“. Morate da poštujete jednog velikog momomka koji ubaci 36 poena uz 15 skokova, koji je postigao 2.000 poena, 1.000 skokova i 500 asistencija ove sezone. Definitivno je veliki igrač, a igra na svoj način, svojim stilom - nije krio oduševljenje Šakil O'Nil.

Foto: ap photo

 

Priznanje najboljem košarkašu Denvera i prošlogodišnjem MVP-u regularnog dela prošle sezone odao i legendarni Dvejn Vejd, svojevremeno trostruki šampion NBA lige sa Majamijem.

- On nastavlja da se takmiči sa samim sobom. Samo nastavlja da nadmašuje samog sebe. Prelepo je za brend košarke gledati Jokića kako igra, videti jednog velikog momka kako kontroliše utakmice na način kako to on čini i igrajući na način kako on to radi. Prosto je – prelepo - istakao je Dvejn Vejd.

Sada je preostalo Nikoli Jokiću da "odbrani" MVP nagradu koju je lani prvi put u karijeri osvojio. Ako i ovakve brojke nisu dovoljne NBA ligi da mu ponovo preda trofej za najboljeg igrača, odnosno, da će "isforsirati" njegove kandidate Džoela Embida iz Filadelfije i Janisa Adetokumba, prvu zvezdu Milvokija, onda će i takva njihova odluka postati sramna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija