• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2022

10:33

JOKIĆA NISTE OVAKVOG VIDELI POSLE PORAZA: Moramo da se pobijemo, da budem bolji...

tanjug/ap

NBA

JOKIĆA NISTE OVAKVOG VIDELI POSLE PORAZA: Moramo da se pobijemo, da budem bolji...

Podeli vest

As Denvera Nikola Jokić nije bio zadovoljan posle poraza Nagetsa na startu plej-ofa

Loše je počeo plej-of NBA lige za Denver Nagetse jer su u prvom meču prve runde Zapadne konferencije poraženi od Golden Stejt Voriorsa rezultatom 123:107.

Srpski as je meč  okončao sa 25 poena, 10 skokova i šest asistencija. Šutnuo je čak 25 puta, a ni za tri poena nije bio precizan, promašio je sva četiri pokušaja.

- Oni su dobar tim, naterali su me da promašim neke lake šuteve i pored svega toga mislim da su igrali jako dobru odbranu i odlično me čuvali. Moram da budem bolji, jednostavno moram da koristim šanse i ubacujem polaganja i zicere - bio je samokritičan posle poraza Nikola Jokić.

Foto: tanjug/ap

Nikola Jokić ne može da preboli poraz na startu

Aktuelni MVP je upitan da prokomentariše i stanje u ovoj seriji, a rekao je:

- Hteli smo da budemo bolji, da probamo ukrademo prvu utakmicu i nismo uspeli pa se nadamo da će ovo biti duga serija. Pritisak nije na nama. Mi smo ovde autsajderi, ali svakako moramo da se da se borimo, da se "pobijemo" na terenu i ne smemo da odustanemo. Nismo danas odustali, samo ovo kažem kao frazu. Oni su bili bolji od nas, trebalo je da smo viši tim i da imamo više skokova, a oni su nas nadskočili. Imali su 20 i više poena iz naših izgubljenih lopti i pobedili nas u svakom aspektu igre.

 

https://www.youtube.com/watch?v=kYqJYqBBHJY&feature=emb_title

Pored Jokića, u gostujućem timu se istakao Vil Barton sa 24 poena, šest uhvaćenih lopti i pet uspešnih dodavanja, dok su jedini dvocifreni još bili Bizi Bouns Hajlend i Monte Moris sa po 10 poena.

Stef Kar i Klej Tompson nisu bili u ovom meču na nivou na koji su nas navikli. Odigrali daleko ispod očekivanja, ali je zato briljirao Džordan Pul. On je duel završio sa 30 poena, dok je Klej Tompson dodao 16. Svi se naravno raduju povratku Karija posle skoro dva meseca zbog povrede skočnog zgloba, a najbolji šuter u istoriji ove igre u prvoj utakmici imao je 16 poena, koliko i Endru Vigins.

 

Bonis video

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15