• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2022

21:12

TOTALNI DEBAKL! Horor utakmica Bogdanovića, sve je promašio! Majami pregazio Atlantu!

Tanjug/AP

NBA

TOTALNI DEBAKL! Horor utakmica Bogdanovića, sve je promašio! Majami pregazio Atlantu!

Podeli vest

Košarkaši Atlante našeg Bogdana Bogdanodića pregaženi su u prvom meču plej-ofa NBA lige, Majami je slavio rezultatom 115:91

Najveći adutu atlante, Tre Jang i Bogdan Bogdanović totalno su podbacili. Naš as će želeti što pre da zaboravi ovu utakimicu, nije postigao koš iz igre, a meč je završio sam samo šest poena, uz tri skoka i dve asistencije. 

Ekipa Atlante je od starta meča kaskala za Majamijem, koji je tokom prve četvrtine stekao 10 poena prednosti. 

Ni tokom druge četvrtine ekipa Bogdana Bogdanoviće nije uspela da prođe rešenje za rivale. Majami je nastavio da gazi i povećava prednost, pa je na predah otišao sa vođstvom od 19 poena, dok je imao u ovom delu meča višak od 21 poena. 


U prvom poluvremenu Galinari je predvodio Atlantu sa 14 poena, ali su šuterski potpuno podbacili Tre Jang i Bogdan Bogdanović. Jang je iz igre šutirao 1-9, a Bogdan 0-7. Imao je naš reprezentativac u tom periodu dva poena sa linije slobodnih bacanja, a Jang ukupno osam, od toga šest sa linije penala.

Foto: Tanjug/AP

 

Nastavila je Atlanta da tone posle poluvremena, a Majamiji je to znao dobro da naplati pa je pred poslednju deonicu ušao sa viškom od 26 poena, što je ispostavilo se bilo nedostižno za Atlantu. 

Jang je na kraju završio meč sa osam poena, šest skokova i četiri asistencije, uz samo jedan koš iz 12 šuteva iz igre! 

U Majamiju su se do kraja izdvojili Robinson sa 27 i Batler sa 21 poenom, a u Atlanti je Galinari ostao najefikasniji sa ukupno 17 poena.

Narednu meč ove dve ekipe igraju za tri dana, a domaćin će ponovo biti ekipa Majamija, da bi se serija potom preselila u Atlantu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija