• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2022

07:26

SKANDALOZNE PROVOKACIJE, JEDVA ZAUSTAVILI BESNOG NIKOLU! Hteo da bije Pejtona jer ga je udario po zadnjici! (VIDEO)

printscreen

NBA

SKANDALOZNE PROVOKACIJE, JEDVA ZAUSTAVILI BESNOG NIKOLU! Hteo da bije Pejtona jer ga je udario po zadnjici! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa ubedljivo su na gostovanju poraženi od Golden Stejt Voriorsa 126:106,

 

Nagetsi posle dva meča gube 2:0 na startu NBA plej of serije, pa su pred ispadanjem ako se ne probude u dva naredna meča.

Sprečena tuča

Srpski košarkaš Nikola Jokić nije imao svoje veče i pored dabl-dabl učinka. Bio je nervozan, sudije su ga opet nervirale, a morao da napusti teren zbog dve tehničke greške. Trpeo je i konstantne faulove, kao i provokacije od strane igrača Golden Stejta.

Tako je u jednom momento Gari Pejton II dodirnuo sa leđa, Jokića po zadnjici, što je srpskog košarkaša potpuno izbacilo iz takta. Jokić se odmah iznervirao, okrenuo i krenuo ka Pejtonu, a veći sukob sprečio je Stef Kari koji je stao ispred Nikole i zaustavio ga.

 

 

 

Dabl-dabl Jokića

Naš as utakmicu je završio sa 26 poena,11 skokova i 4 asistencije nije adekvatno ispraćen od strane njegovih saigrača, pa je ubedljiv poraz bio neminovan.  Jedini koji ga je bar malo pratio je Vil Barto sa 12 poena i 10 skokova.

Na drugoj strani je proradio i Stef Kari sa 34 poena, DŽordan Pul je dodao 29, a Klej Tomspon 21. Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica bio je dvocifren sa 10 poena.

Sledeći meč je na programu u Koloradu u noći između četvrtka i petka, kada čini se Denver ima poslednju šansu da se vrati u seriju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija