• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2022

06:55

AU, KAKVA PARTIJA SRBINA! Bogdanović se razgoropadio, rešetao, ali ni to nije pomoglo Atlanti! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

AU, KAKVA PARTIJA SRBINA! Bogdanović se razgoropadio, rešetao, ali ni to nije pomoglo Atlanti! (VIDEO)

Podeli vest

Briljirao je Bogdan Bogdanović, ali je Atlanta poražena opet od Majamija sa 115:105, koji je poveo 2:0 u seriji

Nosio je naš as Hokse u finišu utakmice, odigrao je četvrtinu za pamćenje, ali ni to nije pomoglo Atlanti da poravna račune sa ekipom Hita - 115:105.

Srpski bek u prva tri kvartala postigao samo deset poena, a onda je eksplodirao u poslednjem delu igre i zatrpao koš Hita sa 19 poena.

Foto: Tanjug/AP

 

Bogdanović je na kraju meč završio sa 29 poena, imao  je vrhunski procenat  iz igre pošto je iz 18 pokušaja provukao 12 lopti kroz obruč rivala. Ni šut za tri poena nije bio loš. Bogdanović je ubacio pet trojki, pogodivši svaku drugu, a uhvatio je i četiri lopte i podelio tri asistencije.

Efikasniji u meču od Bogdana bio je čovek koji je vodio Majami,  Džimi Batler je u koš gostiju sasuo 45 poena i oborio lični rekord u mečevima plej-ofa.

Majami je na poluvremenu imao prednost 56:54. Ali, u trećoj četvrtfini je ubacio u brzinu, počeo je da uvećava prednost, stekao  maksimalnih 16 u poslednjoj četvrtini.  Bogdanović je pokrenuo tim, Atlanta je uspela da dođe do "minus 3", ali ne i da slomi rivala i preokrene rezultat. Odgovorio je Majami, opet stekao dvocifreno vođstvo i na kraju trijumfovao.

Pored odlične partije Bogdanovića, Jang je  meč završio sa 25 poena za 40 minuta. Na drugoj strani nezaustavljiv je bio Džimi Batler sa 45 poena, dok su se uključili i drugi igrači Majamija. Hirou je imao 15 poena, Strus još 14.

Serija se sada seli u Atlantin dom, a kroz tri dana će imati šansu da se revanšira Majamiju. 

U preostala dva meča prethodne noći Memfis je izjednačio na 1:1 u seriji protiv Minesote (124:96), dok je Nju Orleans napravio najveće iznenađenje dosadašnjeg plej-ofa savladavši Finiks u gostima (125:111). Sada je i u toj seriji rezultat izjednačen, a najveće zasluge idu Brendonu Ingramu koji je imao 37 poena, 11 skokova i devet asistencija. 

 

NBA REZULTATI

Majami - Atlanta 115:105 (2:0)
Memfis - Minesota 124:96 (1:1)
Finiks - Nju Orleans 114:125 (1:1)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija