• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2022

09:46

MOGAO SAM DA POMOGNEM, MAKAR NA JEDNOJ NOZI! Jokića je ostavio na CEDILU, a sada ŽALI zbog toga!

ap photo

NBA

MOGAO SAM DA POMOGNEM, MAKAR NA JEDNOJ NOZI! Jokića je ostavio na CEDILU, a sada ŽALI zbog toga!

Podeli vest

Košarkaš Denver Nagetsa Majkl Porter Džunior govorio je za američke medije nakon što je tim iz Kolorada eliminisan u plej-ofu NBA lige

Košmarna sezona za sve navijače Denver Nagetsa napokon je završena. Franšiza iz Kolorada pošteno se mučila tokom čitave godine, a Nikola Jokić lišen pomoći dva najbolja saigrača nije mogao dalje od prve runde plej-ofa. Nagetse je sa 4:1 dobio Golden Stejt Voriors koji će u polufinalu Zapada igrati sa Memfis Grizlisima. 

Ipak, neće u Denveru mnogo žaliti za propuštenom sezonom budući da je Majkl Meloun tokom takmičarske godine imao mnogo problema sa povredama. Nagetsi su čitave sezone igrali bez Majkl Porter Džuniora i Džamala Mareja i nema sumnje da bi ishod bio drugačiji da su njih dvojica bila u stroju. 

Foto: ap photo

- Imao sam par problema, ali sam ciljao da se vratim na parket u martu. Mogao sam da igram, makar na jednoj nozi da stojim u ćošku i šutiram trojke i da tako pomognem. Ipak, ne bih mogao da dam sve od sebe i to uopšte nije pametno razmišljanje. Na Mizuriju sam igrao kada sam bio 50 odsto spreman i sećam se da sam svaki put poželeo da to nisam učinio - rekao je Porter Džunior. 

Mnogo bolje igre od Denver Nagetsa očekuju se naredne sezone kada će Majkl Porter Džunior i Džamal Marej biti spremni za igru. Pored toga, ostaje nam da se nadamo da će povrede zaobići i Nikolu Jokića, te da će tim iz Kolorada pojuriti nešto više domete. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija