• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2022

07:56

PAS UMIRE OVDE... Jokić frapirao američkog novinara! Neviđena situacija u Somboru!  (VIDEO)

printscreen

NBA

PAS UMIRE OVDE... Jokić frapirao američkog novinara! Neviđena situacija u Somboru! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić drugi put u nizu je MVP NBA lige, nagradu je dobio u Somboru, a potom do suza nasmejao novinara

Nikola Jokić je u društvu porodice, najbližih ljudi,  prijatelja dobi prestižnu nagradu. Iz Amerike su Sombor sa nagradom došli trener Denvera Mejkl Meloun, direktor franšize, milijarder Džoš Kronke, član stručnog štaba Ognjen Stojaković, kondicioni trener Felipe Ajhenberger...

Pas je mrtav

Priredili su mu iznenađenje u štali njegovih konja u Somboru. Čim je prepustio konja i skinuo kacigu, shvatio je da je MVP nagrada tu i zaplakao, dok je orkestar u pozadini pevao hit Zvonka Bogdana "Već odavno spremam svog mrkova".

Nakon što je dobio nagradu Nikola je dao intervju iz svoje štale u Somboru, što je zaprepastilo novinare TNT-a. Nikola je vrlo emotivno govorio o prestižnoj nagradi dok je sedeo ispred štale a iza njega se video jedan od omiljenih konja.

U jednom trenutku intervju je prekinuo lavež psa, što Somborcu nije promaklo. Onda je usledila urnebesna scena. Nikola je šokirao Amerikanca i nasmejao ga do suza

- Pas umire ovde.... - rekao je Nikola ozbiljno, a potom prasnuo u smeh, kao i novinar:

- Šalim se, dobro je, dobro je...ne umire... - rekao je Nikola.

S druge strane, američki novinar Erni Džonson nije mogao da dođe sebi od smeha.

Pogledajte!

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija