• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

12.05.2022

20:43

SRBIJA JE PONOSNA NA SVOG NIKOLU! Fotografija Jokića na Geneks kuli (FOTO)

FOTO TANJUG/ RADE PRELIC

NBA

SRBIJA JE PONOSNA NA SVOG NIKOLU! Fotografija Jokića na Geneks kuli (FOTO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić prethodne noći i zvanično je izabran za najboljeg (MVP) igrača NBA lige, a Beograd i Srbija na originalan način pokazali su koliko su ponosni - ogromnom fotografijom na Geneks kuli


Na zgradi koja je poznata kao "Zapadna kapija grada" i jedan od simbola Beograda postavljena je Jokićeva fotografija i natpis MVP, kao podsećanje za sve odakle je najbolji košarkaš na svetu.

Jokić je u tekućoj sezoni u dresu Denvera prosečno beležio 27,1 poena, uz 13,8 skokova i 7,9 asistencija.

Foto: FOTO TANJUG/ RADE PRELIC



Srbin je ove sezone postao prvi igrač u istoriji lige sa najmanje 2.000 poena, 1.000 skokova i 500 asistencija i 13. košarkaš u istoriji sa dva uzastopna MVP priznanja NBA lige.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Markoni

pre 1 godinu

Шта славите човека који није нашао за сходно да игра за Србију? Зар славите човека који бојкотује репрезентацију? Свака част народе...подржавате издајицу државе...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija