• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2022

07:48

DA LI JE MOGUĆE? Bobiju PAO MRAK NA OČI, NIKADA ga niko nije video u OVOM izdanju! SRBIN se UMALO potukao (VIDEO)

printscreen

NBA

DA LI JE MOGUĆE? Bobiju PAO MRAK NA OČI, NIKADA ga niko nije video u OVOM izdanju! SRBIN se UMALO potukao (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Dalas meveriksa demolirali su Finiks sanse, najbolji tim regularnogdela sezone, trijumfom u majstorici kojim su se plasirali u finale Zapadne konferencije NBA lige

Nošen sjajnom partijom Luke Dončića, Dalas je deklasirao Sanse 123:90.

Srpski as Boban Marjanović je za tri minuta zabeležio dva poena i po jednu ukradenu i izgubljenu loptu.

Ipak, skrenuo je na sebe pažnju iz potpuno drugog razloga! Bobi važi za mirnog, uvek dobro raspoloženog i nimalo ratobornog momka, ali ovaj put mu je prekipelo! 

 

 

Nakon poslednjeg zvuka sirene kada su se igrači pozdravljali, Aron Holidej iz Finiksa je, izgleda, nešto dobacio reprezentativcu Srbije, što je njega toliko isprovociralo da je počeo da viče i da nasrće na njega.

Srećom saigrači su reagovali i sve se završilo na rečima!  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija