• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2022

15:42 >> 16:22

RAŽNATOVIĆ OTKRIO: Jokić neće gledati EVROLIGU ZBOG OVOGA! Uz to i ne voli da dolazi u BEOGRAD!

Starsportphoto

NBA

RAŽNATOVIĆ OTKRIO: Jokić neće gledati EVROLIGU ZBOG OVOGA! Uz to i ne voli da dolazi u BEOGRAD!

Podeli vest

Miodrag Miško Ražnatović, jedan od najboljih svetskih agenata, otkrio je novinarima nakon što su mladi košarkaši Mege osvojili Evroligu, da se Nikola vratio za Sombor

Nikola Jokić neće prisustvovati večerašnjem spektaklu!

- Ne, otišao je. Juče smo pravili malu proslavu, da okupimo goste i naravno to bez njega nije moglo. Inače, on zaista ne voli da dolazi u Beograd- rekao je Ražnatović novinarima u Hali sportova.

Foto: printscreen/Denver

 

Inače, Jokić je viđen u provodu sa ljudima iz Beobasket agencije, uveče je "snimljen" i u Skadarliji, a ubrzo posle toga vratio se u Sombor zbog konjičkih trka. Konjički klub "Bačka" u subotu je domaćin 2. trkačkog dana u sezoni. Program je počeo u 14,30 časova, a predviđeno je devet trka. U celokupnoj ponudi za ljubitelje kasačkog sporta izdvaja se "Šampionat Srbije za grla od 3 do 15 godina".

Foto: Starsportphoto

 

- NBA zvezda, dvostruki uzastopni MVP najjače svetske košarkaške lige, Nikola Jokić, iskoristiće svoj odmor u Srbiji da ovog vikenda u Subotici bodri konje iz štale njegove porodice, koji će nastupiti u nekoliko trka sa grlima "Play the game" (PS 3-15), "Donita Ferm" (7. trka) i "Brenno Laumar" grlo italijanskog uzgoja (8. trka)- preneo je portal "Subotica.com".

 

 

Bez obzira na tošto je najveća klupska evropska košarkaška utakmica u godini, srpski as će, očekivano, popodne provesti u Subotici gde će bodriti svoje konje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija