• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2022

23:12

PODRHTAVA AMERIČKO TLO - DENVER DOVODI MVP-A EVROLIGE! Jokić dobija SRPSKO društvo u Nagetsima!

tanjug/ap photo/starsport

NBA

PODRHTAVA AMERIČKO TLO - DENVER DOVODI MVP-A EVROLIGE! Jokić dobija SRPSKO društvo u Nagetsima!

Podeli vest

Srpski košarkaš Vasilije Micić mogao bi iduće sezone u Denver Nagetse

Denver Nagetsi rešeni su da Nikoli Jokiću sastave moćan tim kako bi sastav iz Kolorada napao titulu u NBA ligi. Lako bi mogao srpski centar da dobije društvo iz reprezentacije. Nakon što je izvesno da će u Nagetse Nikola Jović kao 20. pik na predstojećem draftu, put Denvera mogao bi i Vasilije Micić. 

Micić je odavno draftovan u NBA ligi i prava na njegove usluge ima Oklahoma Siti Tander. Međutim, malo je onih koji veruju da bi među Tanderima srpski plej dobio šansu. Kako prenosi "Bličer Riport" plej Anadolu Efesa bi iduće godine mogao da završi u Denveru. 

Foto: Starsportphoto

- Neki čelnici veruju da će Montea Morisa da zameni srpski plejmejker Vasilije Micić, čija prava ima OKC, kao nastavak Grinovog trejda. Micić je vodio Efes do titule u Evroligi i osvojio MVP nagradu, zbog čega su trejd interesovanje pokazali brojni plej-of timovi - naveo je izvor blizak Denveru u razgovoru za "Bličer Riport". 

Dvadesetosmogodišnji reprezentativac Srbije je ove godine drugu sezonu zaredom pokorio Evropu i bio MVP Fajnal-fora Evrolige. Tokom sezone prosečno je beležio 18,2 poena, 4,6 asistencija i 1,1 ukradenu loptu po meču, a poneo je i "Alfonso Ford" nagradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija