• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2022

22:07

PODRHTAVA AMERIČKO TLO - JOKIĆ PODNEO ZAHTEV UPRAVI DENVERA! Želi MICIĆA po svaku cenu!

tanjug/ap photo/starsport

NBA

PODRHTAVA AMERIČKO TLO - JOKIĆ PODNEO ZAHTEV UPRAVI DENVERA! Želi MICIĆA po svaku cenu!

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić razgovarao je sa upravom Denver Nagetsa i zatražio da dovedu Vasilija Micića

Srpski košarkaši vladaju svetom! Nikola Jokić najbolji je u NBA ligi, Vasilije Micić u Evroligi, a kako stvari stoje sledeće sezone mogli bi da nastupaju zajedno u Denver Nagetsima. Plejmejker Efesa tražena je roba "preko bare", ali bi upravo Jokić mogao da bude prelomni faktor za tim iz Kolorada.

Bličer riport prenosi da su San Antonio, Milvoki i Čikago najviše zainteresovani za srpskog košarkaša. Micić je draftovan 2014. godine, a pokupila ga je Filadelfija kao 52. pika. Ipak, posle trejda 2020. prava na njegov ugovor pripala su Oklahomi gde nije u planovima. 

Foto: Tanjug/AP

Upravo to mogao bi da bude znak za ostale ekipe koje žele Micića. U priču se nedavno uključio i Denver, a po navodima američkih medija Nikola Jokić već je zasedao sa upravom Nagetsa. Navodno MVP NBA lige želi da ponovo igra sa Micićem, budući da je pozicija organizatora igre deficitarna u Koloradu. 

Njih dvojica se, naravno, poznaju prvo iz Mege, a onda i iz reprezentacije Srbije. Ipak, Micić je nedavno govorio koliko su on i Jokić bliski. 

- Ne mogu da kažem da sam tako blizak prijatelj sa njim, jer on živi u svom svetu. On je jedinstvena osoba, pre svega. Jako je skroman tim i ne mogu da shvatim kako uspeva da izađe na kraj sa svime i kako se nosi sa pažnjom koju s pravom izaziva jer je najbolji igrač na svetu. Zbog njega je jedna tako mala zemlja kao što je Srbija toliko prepoznatljiva i poznata. Ja pokušavam iz senke da podržim šta on radi i učinim tu slavu još većom - rekao je Micić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17