• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2022

23:27

"BOMBA" IZ AMERIKE! Durent zatražio TREJD! Raspada se SUPERTIM Bruklina!

Tanjug

NBA

"BOMBA" IZ AMERIKE! Durent zatražio TREJD! Raspada se SUPERTIM Bruklina!

Podeli vest

Američki košarkaš Kevin Durent zatražio je da ode iz Bruklin Netsa, prenose poznati novinari Šems Čaranija i Adrijan Vojnarovski

Pre desetak dana pojavila se vest da Kevin Durent želi iz Bruklin Netsa, a da će o njegovoj sudbini odlučivati Kajri Irving. Jedan od najboljih košarkaša današnjice rešio je da ode iz Njujorka ukoliko i plejmejker napusti klub, ali izgleda da to neće biti presudno. Irving je još uvek član Netsa, a po pisanju poznatih novinara Šemsa Čaranije i Adrijana Vojnarovskog Kej D je zatražio trejd! 

Netsi već dve godine ne uspevaju da opravdaju ulogu glavnog favorita u NBA ligi, jasno je svima da "kola" njujorške franšize idu nizbrdo i da je bilo pitanje trenutka kada će se supertim raspasti. Kajri Irving još uvek nije dobio ponudu za novi ugovor, a sve je to nateralo Kevina Durenta za radikalnu odluku. 

Američki mediji prenose da je Kevin Durent zatražio trejd i to baš u tabor Finiks Sansa! Kao potencijalna destinacija pominje se i Majami Hit, ali je izvesno da će tim sa Floride morati da se odrekne velikog broja igrača zbog moćnog ugovora koji ima Amerikanac. 

Foto: Tanjug/AP

Durent je u Bruklin došao leta 2019. godine. Prvu sezonu potpuno je propustio zbog opravka od povrede ahilove tetive, a u poslednje dve nije uspeo da donese Bruklinu ono zbog čega su ga doveli - titulu šampiona NBA. On je pre dolaska u Netse branio boje Golden Stejt Voriorsa, Oklahoma Siti Tandera i Sijetl Supersoniksa. 

Generalni menadžer Netsa Šon Marks već je započeo pregovore sa klubovima kako bi se pronašlo najbolje rešenje za sve strane. Durant od ovog leta ulazi u prvu od četiri godine ugovora uz 194.000.000 dolara za naplatu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija