• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2022

19:20

DONČIĆ JE NAJBOLJI! Vlasnik Dalasa nema dilemu!

USA Today/Jerome Miron

NBA

DONČIĆ JE NAJBOLJI! Vlasnik Dalasa nema dilemu!

Podeli vest

Vlasnik košarkaškog kluba Dalas Maveriks Mark Kjuban izjavio je danas da je slovenački košarkaš Luka Dončić najbolji igrač u NBA ligi.

Logično je da vlasnik kluba iz Teksasa hvali prvu zvezdu svog tima, ali minula sezona pokazala je da je Dončić sposoban da se takmiči na najvišem nivou, jer je predvodio Dalas do finala Zapadne konferencije.

Maveriksi su poraženi sa 4:1 od kasnijih šampiona Golden Stejt Voriorsa, a Slovenac je prosečno beležio 28,4 poena, 9,1 skok i 8,7 asistencija.

Foto: REUTERS/Borut Zivulovic

Mark Kjuban Luka Dončić

- Dončić je top 1 ili top 2 u ligi. Toliko je dobar, a ovog leta će i dodati neke stvari u svoj repertoar, vratiće se još bolji - izjavio je Kjuban u podkastu Full send.

Vlasnik Dalasa pohvalio je i Dončićeve kvalitete van terena.

- Sjajan je. On je običan opušteni 23-godišnjak. Ima devojku, voli da bude s društvom, da igra igrice i da gleda košarku - izjavio je Kjuban.

Foto: Tanjug

Luka Dončić



Luka Dončić predvodiće Sloveniju na predstojećem Evrobasketu (od 1. do 18. septembra).

Aktuelni prvak Evrope takmičiće se u B grupi u Kelnu sa domaćinom Nemačkom, Mađarskom, BiH, Litvanijom i Francuskom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija